nlc.hu
Trend

2022-es határidőnaplók magyar tervezőktől

2022-es határidőnaplók magyar tervezőktől

Egész évben kezünk ügyében van, minden fontos eseményünket rögzítjük bele, akkor miért ne választanánk egy igazán szép határidőnaplót?

Bár voltak pillanatok, amikor úgy tűnhetett, ez az év sosem ér véget, most nagyon úgy fest, eljutunk lassan decemberig, ami után ott vár minket 2022. Az új évhez pedig új határidőnapló is dukál, hisz okostelefon ide vagy oda, papírra vetve valahogy jobban átlátható, milyen teendők várnak ránk. Én legalábbis így vagyok vele, ezért körülnéztem, milyen határidőnaplókból választhatunk. Egyetlen kikötésem volt csupán, a termék magyar tervező kreativitását dicsérje. 

1. A Bomo Artnál a legapróbb részletekig személyre szabhatóak a határidőnaplók, azoknak nemcsak mérete, de mintája, kötéstípusa is kiválasztható az online tervező felületen, mint ahogyan az is, szeretnénk-e monogrammunkat látni rajta. 

2. Róth Anikó festő, illusztrátor jövő évi határidőnaplóit vibráló színekben pompázó, egyedi grafikái díszítik, természetesen többféle közül választhatunk itt is. Mi több, még designban illeszkedő táskát, naplót vagy épp posztert is választhatunk hozzá.  

3. A Malinovka határidőnaplók minden évben a letisztult minimalizmust képviselik, 2022-re ötféle borítóval rendelhetjük meg az éves-, havi, heti bontású oldalpárokat és a szabadon szerkeszthető ponthálós jegyzetlapokat is tartalmazó kiadványokat.

4. Sok-sok slow inspiráció és idézet, önreflexiós gyakorlatok és színes játékok is megtalálhatók a Slow Budapest Anti-határidőnaplójában, amihez  slow food receptfüzetet, magyar tervezőkhöz szóló kuponfüzetet és matricákat is kapunk, ha neten rendeljük meg.

határidőnaplók magyar tervezőktől5. Ennek a mágneses koronggal záródó határidőnaplónak cserélhetők a belívei, így jövő év végén elég, ha azokat megrendeled a Meska noteshell eladójától.

6. A PlanAllnál többféle kivitelű határidőnaplóból is választhatunk, nemcsak spirálos, de kötött gerincű is elérhető. Mindegyik esetén tucatnál is több minta választható, közülük az egyik kedvencünk ez az egyvonalas rajzokkal ékesített darab. 

7. Pál Kata Dorottya és Sas Eszter Krisztina Kreatív önismereti határidőnaplója nemcsak arra szolgál, hogy feljegyezd a fontos időpontokat és teendőket, hanem egy teljes évig útitársként mutatja az utat önmagadhoz. Tizenkét kulcsfontosságú témakör mentén, közérthető pszichológiai magyarázatokkal, valamint kreatív és elgondolkodtató gyakorlatokkal mélyíti el az önismereted.

határidőnaplók magyar tervezőktől

8. A Papetri műhelyében álomszép grafikák készültek a jövő évi határidőnaplókra is. Hatféle mintából és kétféle kivitelezésből választhatunk, mindegyik típushoz jópofa jelölő matricák is járnak a praktikus méretű és beosztású határidőnaplóhoz.

9. A Dot For You Irka névre keresztelt határidőnaplója 2022-re négy különböző színvilágban jelenik meg, az arany glóbusszal díszített borító mögött pedig heti bontású naptárt találunk, bal oldalon naptár, jobb oldalon jegyzet résszel, továbbá 2022/2023-as évi áttekintőt, 12 havi áttekintőt, 52 heti bontást, hálaoldalt, valamint ponthálós jegyzetlapokat tartalmaz a notesz.

10. KarlaLina határidőnaplói közül ezen a lila, virágnyomatoson akadt meg a szemünk, mely különlegessége, hogy planner is egyben, ugyanis nincs bedátumozva. Folyamatosan használva 15 hónapnyi oldalt találunk benne, csak grafomán szorgalmunkon múlik, több vagy kevesebb időre lesz-e elég.

Magyar tervezők munkái ezek is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top