nlc.hu
Trend

Suzy melleit kritizálta Bódi Csabi

„Majd kiszúrta a melled a szemem” – beszólt Suzynak Bódi Csabi

Miközben sült a szuflé, a plasztikai műtétekről folyt a diskurzus a Hal a tortánban.

A Hal a tortán szerdai adásában Völgyi Zsuzsi látta vendégül Megyeri Csillát, Suzyt, Bódi Csabit és Delhusa Gjont. A vacsoraasztalnál a plasztikai beavatkozások témája is szóba került. Suzy nem tagadta Bódi Csabi mondandója után, hogy megműttette a melleit.

Suzy

Suzy melle volt az egyik téma a vacsoraasztalnál a Hal a tortánban (Forrás: TV2 Séf / Hal a tortán – videó)

„Te hogy állsz a plasztikai műtétekkel, mellesleg?” – kérdezte Suzytól Bódi Csabi, enyhén célozgatva a műmelleire. „Tudtam, hogy meg fogod kérdeni. Az, ha egy nő megcsináltatja a mellét, mert… én is megcsináltattam... – kezdett bele Suzy, de be se tudta fejezni mondandóját, mert Bódi Csabi közbevágott: „Megcsináltattad?! Majd kiszúrta a szemem. Hétfőn azt se tudtam, hogy hova nézzek, mert mindenhol szúrta a szemem. Suzy erre elnézést kért tőle, mosolyogva: „Sajnálom. Ne haragudj!”

Megyeri Csilla azonban tovább firtatta, hogy mit műttetett meg még magán Suzy. „Nincs más semmi plasztika rajtam, igazából” – válaszolta Suzy, aki a kamerák előtt hosszabban is vallott a plasztikai beavatkozásáról.

„Én nem titkolom, hogy megcsináltattam a cicimet. Ez valakit zavar, valakit nem. Én így érzem jól magamat. Most az, hogy felhozták… hát, Istenem, kíváncsiak voltak” – mondta el.

Olvass még a Hal a tortánról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top