nlc.hu
Trend

Arcrolleres sminkhack a TikTokról

MacGyver is csettintene a TikTokos sminkhack láttán

Ha arcroller van, minden van. A TikTokon.

Futótűzként terjed a legújabb sminkhack a TikTokon, mely az arcápolás fancy Szent Grálját, az arcrollert ruházza fel csodás, új funkcióval. Kendd fel vele az alapozódat!

Nem vicc, a sminktrükk rajongói szerint ha a rózsakvarc (vagy más ásványból készült) hengerrel visszük fel folyékony alapozónkat, az nemcsak kellemesen frissítő érzést nyújt közben a bőrnek, de a sminket is szépen, egyenletesen dolgozza el a bőrön. Plusz, magába sem szívja az alapozót, mint tenné mondjuk a sminkszivacs vagy a sminkecset. A hack kiötlője egy Avonna Sunshine nevű TikTok felhasználó volt, akinek videóját meglátva lányok és fiúk százai kattantak rá a témára, és kezdték spéci festőhengerként kezelni arcrollerüket. 

Avonna Sunshine tiktokker, akitől elterjedt a legújabb sminkhack.

Avonna Sunshine tiktokker, akitől elterjedt a legújabb sminkhack. (Fotó: tiktok.com/@avonnasunshine)

Hogy MacGyver sminkelt-e, írásos bizonyítékaink nincsenek rá, de ha így volt, hétszentség, hogy most elsimerő pillantásokkal figyelné a TikTokos megmozdulást. Ez persze nem jelenti azt, hogy a sminkhack-nek túl sok értelme lenne. Kipróbálói is elismerték, hogy az arcrollerrel bizony sokkal több idő eldolgozni az alapozót, pláne mondjuk az orrnyereg és szemkörnyéken, reggelente pedig kevesen vannak, akiknek ez a szeánsz belefér az idejükbe, nem beszélve arról, hogy előtte és utána javasolt alaposan áttisztítani az eszközt is.

@avonnasunshine

GAME CHANGER!!!! @Maybelline New York fit me 340

♬ original sound - Avonna Sunshine

Ha kipróbálnád a sminkhack-et, ezekkel tedd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top