nlc.hu
Trend

James Franco szexfüggősége

James Franco elmondta, hogy azután lett szexfüggő, hogy leszámolt az alkoholizmusával

És azt is hozzátette, hogy amikor a zaklatási ügyei voltak, akkor már nem ivott. Egy podcastban mesélt a történtekről.

Idén nyáron az nlc is megírta, hogy James Franco belement, hogy 2,2 millió dollárt (652 millió forintot) fizessen annak a pernek a rendezéseként, amelyben helytelen szexuális viselkedéssel vádolták meg. A színész-rendezőt Studio 4 néven indított színésziskolájának két hallgatója, Sarah Tither-Kaplan és Toni Gaal vádolta meg azzal, hogy “viselkedése szexuális töltetű volt női tanítványaival szemben”. 

A két hallgató 2019 októberében nyújtotta be keresetét Los Angelesben. James Franco ügyvédje korábban a vádakat hamisnak és rágalmazásnak minősítette.

james franco baseballkalapban

Fotó: Profimedia

A felperesek azzal is megvádolták Francót, hogy kihasználta a helyzetét, és azzal kecsegtette a hallgatókat, hogy filmjeiben szerepet kaphatnak. A diákok azt állították, hogy csalás áldozatai lettek, mert fizettek a színésziskoláért, miközben szexuálisan tárgyiasították és megfélemlítették őket. A peren kívüli megállapodás Franco és a két felperes között már februárban megszületett korábbi jelentések szerint, ám annak részleteit csak szerdán hozták nyilvánosságra.

A színész most elmondta egy podcastban, hogy több tanítványával is lefeküdt, és hogy ez hiba volt. Hozzátette, hogy akkoriban szexfüggőséggel küzdött, és hogy évek óta dolgozik addikcióján. Azt is elmondta, hogy nem azért alapította a színi iskolát, hogy ágyba vigye a diákjait. 

Franco arról is beszélt, hogy azután lett szexfüggő, hogy leszámolt kamaszkorától datálható alkoholfüggőségével, és hogy amikor szexfüggő volt, akkor már egy kortyot nem ivott. “2016 óra dolgozom magamon, és megváltoztam. Nem akarok bántani senkit” – mondta.

(via Guardian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top