nlc.hu
Trend

ABBA-mintás kutyaruhákat varr

Kutyáknak készít trendi köpenyt az ABBA-rajongó nő

Itt a trendi ABBA-ruha, kutyáknak.

Tudjátok, mi az a Super Trouper? Az előadót követő reflektorfény. Az 56 éves Jane Henry gyermekkora óta ABBA rajongója és feltehetőleg neki is hiányzik a reflektorfény. Ezért, miután a családját is beöltöztette a svéd együttes ruháiba, a kutyadivat felé fordult.

40 órán át varrta kiskutyájának, a 13 hónapos yorkshire terrier-pomerániai spicc-keverék Simbának a ruháját, természetesen a super trouper irányzat jegyében.

Az ABBA 2021-ben

Az ABBA konszolidáltabban tér vissza (Fotó: Facebook/ABBA/Baillie Walsh)

A család mostanra összeillő fehér és arany ruhákkal rendelkezik, Simba pedig bekapcsolódik a svéd popmókába.

Kilencéves korom óta ABBA-őrült vagyok és a családom velem együtt imádja őket. A lányaim különösen szeretnek felöltözni, és minden ABBA-rendezvényre eljönnek velem” – mondja Jane a Metro című brit lapnak, ahol képeket is láthatsz a ruhákról.

A nő már 17 ruhát varrt a családtagjainak, 850 font (364 ezer forint) értékben vett ezekhez anyagot és most nagyon izgul, hisz az ABBA visszatér, ő pedig minden fellépésükön ott akar lenni. De mostantól csak kutyáknak készít ruhát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top