nlc.hu
Trend

TikTok trend: ne moss minden nap arcot!

Rohamosan terjed a kozmetikus videója, aki szerint nem szabad mindennap arcot mosni

Természetesen nem arra gondol, hogy csipásan menjünk dolgozni. De van, amit mindenképp kivenne egyes bőrtípusú emberek reggeli rutinjából.
minden nap arcmosás

A magát bőrsuttogónak nevező Nicole Caroline TikTok-videója rohamosan terjed a neten. A kozmetikus ebben arra kéri nézőit, hogy reggelente ne mossanak arcot.

Caroline azt mondja, hogy a reggeli arcmosással lemossuk magunkról a természetes olajokat, amiket a bőrünk termel.

A videón már több mint 3 millió megtekintés van, a fogadtatása pedig vegyes. „Ne moss reggelente arcot, hacsak nincsenek pattanásaid. Légy szíves, fejezd be, köszi!”

Miután sokan támadták nézeteit, Caroline egy újabb videót posztolt, amiben elmagyarázta nézeteit: eszerint a bőr túlzott tisztítása miatt eltűnhet a bőr természetes védőpajzsa, ami fontos ahhoz, hogy egészséges, rugalmas és fénylő bőrünk legyen.

Caroline egyébként hozzátette, hogy természetesen ez nem mindenkire igaz: akiknek olajos, pattanásosodásra hajlamos bőrük van, vagy akik éjjelente sokat izzadnak, mossák meg reggel az arcukat egy gyenge tisztítóval. Amikor pedig azt mondja, ne mossanak arcot reggelente, úgy érti, hogy tisztítóval ne, természetesen hideg vízzel igen.

Caroline tippjét akadt, aki kipróbálta és elégedett volt az eredménnyel.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top