nlc.hu
Trend

Plasztikai sebésznél járt Demcsák Zsuzsa

Plasztikai sebésznél járt Demcsák Zsuzsa

Részletesen leírta, hogy milyen beavatkozáson esett át.

Demcsák Zsuzsa kirobbanó formában van, amit teljes életmódváltással ért el, ezt pedig főleg a férjének köszönheti. Valósággal ragyog a műsorvezető, ám mégis volt olyan apró részlet rajta, amin változtatni szeretett volna. Részletesen leírta, hogy ezt hogy érte el.

„Se filter, se photoshop nincs egyik képen sem, csak az elsőn jobb a megvilágítás és több az önbizalmam…Ezt pedig nem kis részben annak köszönhetem, hogy kikértem és elfogadtam @drkrasznai tanácsát. Zsolt a sokadik plasztikai sebész volt, akivel konzultáltam, mit tehetnék a karikáim ellen és persze, mit lehet tenni a gravitáció ellen. Évek óta szemezgettem mindenféle beavatkozásokkal, próbáltam figyelmen kívül hagyni azt a plasztikai nyomást, ami a televíziós műsorvezetőkre, szereplőkre nehezül, de aztán döntöttem . Semmi látványos változást nem akartam, csak az őszinte csodálkozást afelett, hogy milyen kipihentnek tűnök. Pontosan ez történt! Hyaluronsavas feltöltést kaptam, de semmi botoxot, még csak meg sem kísérelt rábeszélni, miért írom mindezt le? Mert rengetegen írtatok, gratuláltatok, amit köszönök! De ez a nem elhanyagolható tényező is benne van a vizuális összképben. És persze azért, mert szerintem hozzám hasonlóan sokan gondolkodtok ti is azon, mit tehettek a külsőtökért, ami változik az évekkel, viszont se sporttal, se étkezéssel nem lehet visszahozni. Nem is kell 20 évesnek kinézni, de lehet 40 felett is ragyogni. Nézzetek utána, menjetek el konzultációra és döntsetek szabadon a saját arcotokról, ami lehetőleg maradjon meg és ne egy hamis, Insta-ideát tükrözzön vissza” – írja közösségi oldalán a Farm VIP műsorvezetője.

demcsák zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top