nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa a plasztikázásról

Demcsák Zsuzsa: „Plasztikai sebészeti nyomás van rajtam”

A műsorvezető szerint fiatalsághajhászás zajlik, ő pedig nagy dilemmában van.

Demcsák Zsuzsa ma, 42 évesen sok mindent másképp csinálna, és bár a külsejével nincs problémája, mégis elgondolkodott: vajon kés alá feküdjön-e – írja a legfrissebb Story magazin.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa nem fél az öregedéstől (Fotó: Sajtószoba)

Bár elégedett magával, nagy dilemmában van a külsőjét illetően. „Plasztikai sebészeti nyomás van rajtam. Én még nem műttettem meg magam, de azt látom, hogy mindenki – nálam akár 15-20 évvel fiatalabbak is – feltölteti az arcát, ezt-azt-amazt csinálnak annak érdekében, hogy jobban nézzenek ki. Belső viszályt okoz bennem a kérdés, hogy vajon, ha az ember képernyőn van, akkor a kor előrehaladtával át kell-e szabatnia a vonásait annak érdekében, hogy fiatalabbnak tűnjön? (…) Most már az szúr szemet, ha nem teszi. Ezzel küzdök. Engedjek ennek a nyomásnak, vagy ne? Én elégedett vagyok a külsőmmel, de tisztában vagyok a külvilág elvárásaival is. Fiatalsághajhászás zajlik” –  vallotta be a több mint 20 éve képernyőn lévő műsorvezető, aki azt is elárulta a sztármagazinnak, hogy egykor komoly megfelelési és teljesítési kényszerrel küzdött.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Demcsák Zsuzsáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top