nlc.hu
Trend

Guinness Rekord: ennek a férfinek 864 rovartetoválás borítja a testét

Több mint 800 darab rovar képét varratta magára, pedig ki nem állhatja azokat

Egy New York-i férfi, aki Guinness-rekordot döntött meg azzal, hogy 864 rovart tetováltatott a testére, és ehhez képest egy váratlan infót is megosztott magáról:

Utálom a bogarakat.

– mondta Michael Amoia, akinek a rekordját a Guinness World Records is megerősítette, vagyis hivatalosan 864 rovarat ábrázoló tetoválást találtak a testén. Amoia a rekordot a brit Baxter Milsomtól vette át, akinek “csak” 402 rovart varratott magára. Amoia, tetoválásainak sora egy vörös hangyakirálynővel kezdődött, ezt 21 éves korában az alkarjára tetováltatta.  A férfi azt is elmondta, hogy az emberek gyakran tévesen feltételezik róla azt, hogy szereti a rovarokat.

tetoválás

A kép csak illusztráció.
Fotó: Pexels

Ám ennek pont az ellenkezője igaz rá. „Félek a bogaraktól, utálom a bogarakat” – hangsúlyozta a férfi, és azt is elmondta, hogy ez is benne van, amiért újabb és újabb bogarakat tetováltat magára. Bajban lenne a férfi, ha egyszer megbánná a tetoválásainak témáját, úgy mint azok, akik ebben a cikkben szerepelnek.

Képeket a férfi bogarakkal borított testéről itt tudtok nézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top