nlc.hu
Család

A 82 éves nagymama első tetkója

82 évesen csináltatta élete első tetkóját a cuki nagyi

Egy különleges violinkulcsot választott mintának.

Tökéletes példája a “sosem késő valamit elkezdeni“-hozzáállásnak az alább látható 82 éves nagymama, Judy Dede, aki a 9. ikszbe belépve gondolta úgy, itt az ideje, hogy tetoválást csináltasson – írja a Fox News

A hírcsatorna információi szerint, amikor az ötletről értesült Dede unokája, Brandy O’Reilly, alig akart hinni a fülének, ezért megkérte a nagymamáját, hogy egy TikTok-videó kedvéért ismételje meg, amit mondott.

82 évesen csináltatta élete első tetoválását

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A felvétel elképesztő karriert futott be: több mint 3,8 millióan nézték meg, és az alá beírt “tat granny” hashtag is szép rajongói tábort tudott összegyűjteni. 

“Olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy minden napot igyekezzünk kihasználni, mert ki tudja, mit hoz a holnap” – mondta Dede a Foxnak, telefonon nyilatkozva. “Ekkor gondoltam, hogy a fenébe is, csináljuk meg!”

Dede végül október végén ült be  tetoválószalonba, ahol egy különleges, horoggal és szívecskével kiegészített violinkulcsot tetováltatott magára. 

Mint megannyi “elsőbálozó”, Dede úgy fogalmazott, hogy a tetoválás fájt ugyan, de ki lehetett bírni. Attól viszont nagyon elérzékenyült, amikor megtudta, hogy a TikTokon több tízezer rajongója lett. Velünk együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top