nlc.hu
Trend

Visszaszólt Vanesa Medina, miután a ruhája miatt szétszedték a neten

Az Instagram-oldalán szólt vissza az anyuka, akit a ruhája miatt szedtek szét a kommentelők

Egy másik anya túl kirívónak tartotta Vanesa öltözékét, ezért levideózta és megszégyenítette a neten. De a fitneszmodell nem hagyta magát.

Vanesa Medina fitneszmodellt szétszedték a neten, miután egy másik anyuka videóra vette, amint egy rövid ruhában vitte iskolába a kisfiát, majd a videót fel is töltötte az Instagramra. Szerinte ugyanis nem helyénvaló, hogy egy anya ilyen öltözékben jelenjen meg gyerekek között. 

Bár sokan helyeseltek a felháborodott anyának, Vanesa visszavágott a kritikusoknak a saját Instagram-oldalán, és megköszönte azoknak, akik kiálltak mellette, megvédték őt a videóval kapcsolatban, amit szerinte puszta rossz szándékból terjesztettek el róla. Vanesa hozzátette, hogy ő egy fitt anyuka, aki keményen dolgozik, és a világ minden szeretetével gondoskodik a fiáról.

Nem teszek semmi rosszat senkinek. Akik ismernek, tudják, hogy a szívem tele van szeretettel és értékkel.

– írta.

anya, fitnesz

Fotó: Instagram/Vanesa MEdina

Tavaly történt az a hasonló eset, amikor leszállítottak egy utast az Alaska Airlines egyik járatáról, mert a személyzet szerint a nő nem viselt megfelelő ruhát. Erről maga az érintett, Ray Lin Howard számolt be a TikTokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top