nlc.hu
Trend

Robert Pattinson interjúkban hazudik

Robert Pattinson rendszeresen hazudik az interjúkban

A sztár bevallotta, hogy sokszor kitalált sztorikkal szédíti a riportereket.

Robert Pattinson a GQ magazinnak vallotta be, hogy interjúkban és meghallgatásokon is egyaránt füllentett már. Többször előfordult  például, hogy a brit színész amerikainak mondta magát.

„Mindig más emberként jelentem meg, amerikaiként. (…) A Transformers 2 meghallgatásán voltam, közvetlenül az Alkonyat megjelenése után. Úgy mentem be, mint valami denveri srác. Felhívták az ügynökömet, és megkérdezték tőle, mi bajom van” – mondta a színész.

Volt olyan eset is, amikor azzal ugratta a riportereket, hogy Batman kalózhangon fog beszélni a filmvásznon. Egy másik ilyen hazugsága szerint pedig egyáltalán nem edzett a gothami szuperhős szerepére. Talán a legabszurdabb meséje mind közül az volt, amikor azzal állt elő, hogy egy forgatáson egy kutyát kellett volna kielégítenie.

Robert Pattinson hazudik az interjúkban

Robert Pattinson saját bevallása szerint hazudik az interjúkban (Fotó: gettyimages.com)

Egyszer pedig azt találta ki, hogy randizott az egyik megszállott rajongójával és direkt unalmasra vette a figurát, hogy így szabaduljon meg a nőtől. Hogy miért is kamuzik, azzal indokolta, hogy egyáltalán mondjon valamit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top