nlc.hu
Trend

Dér Heni megvédi magát

Dér Heni a követői szerint gagyi ruhákba öltözteti kisfiát

Az énekesnő szerint felesleges márkás babaruhákat vásárolni.

Dér Heni egy kifejezetten olcsó boltból szerzi be a babaruhákat kisfiának, Beninek, ami a követőinek valamiért nem tetszett. Gagyinak nevezték a kis ruhákat, és több kommentelő azt írta, hogy még a reklám kedvéért sem adna ilyen ruhát gyerekére. Az énekesnő viszont ezt nem hagyta szó nélkül és egy Instagram-bejegyzésben fejtette ki véleményét az üggyel kapcsolatban.

„Mindenki másképp csinálja alapon én sem szólok be senki gyereknevelési módszerébe az oldalán.. Elfogadom, hogy ahányan vagyunk, annyiféleképp gondolkodunk, és annyiféle látásmódunk van… A gyerekem ruháit illetően maximálisan azon az állásponton vagyok, hogy felesleges csilliárdos márkákba öltöztetni, hisz nem tudja értékelni, 1 hónap múlva azonnal kinövi, bekoszolja, mászkál bennük, koptatja, tépi, s nem vagyok azon módszer híve sem, hogy majd még 6 generáció végig hordja ugyanazt a ruhát: ha kisfiú, ha kislány…” – írja az énekesnő.

Dér Heni hozzátette, a ruhaválasztásnál figyel a praktikusságra, a kényelemre, ugyanakkor igyekszik mindig cuki darabokat válogatni. Arra kérte követőit, hogy tartsák tiszteletben és fogadják el az ő gondolkodásmódját.

Dér Heni kommentelők kritika

Dér Heni szerint felesleges márkás ruhákat adni a kisbabákra (Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top