nlc.hu
Trend

Horváth Éva így fest fürdőruhában

Horváth Éva így fest fürdőruhában fél évvel a szülés után

Horváth Éva élvezi a bali életet.

Horváth Éva és családja január közepén költöztek Balira, ahol az előzetes tervek szerint fél, vagy egy évet töltenek majd. A modell nagyobbik fia óvodába jár, sportol, élvezi a bali életet, ám kistestvérével ellentétben nem ez az első utazása. Éva az nlc-nek adott interjújában elmesélte, miért költöztek Indonéziába.

horváth éva

Horváth Éva (Fotó: Youtube)

„Nem volt hirtelen döntés, mert már egy ideje nézegettük, hogy Indonézián belül hova költözzünk. Sokszor jártunk már Balin korábban és imádjuk. De a legtöbbször olyan helyre mentünk, ami a dzsungelben van, oda viszont nem szívesen költöztünk volna. Kristófot tartottuk szem előtt, szerettünk volna egy jó óvodát neki, és arra törekedtünk, hogy mindenképpen tengerparti helyen legyen az otthonunk, hogy tudjon szörfözni tanulni. Azért utaztunk el ilyen hirtelen, mert féltünk attól, hogyha tovább várunk, nem fognak beengedni minket Balira, mert vannak olyan országok, amik már tiltólistán vannak és onnan nem fogadnak be senkit” – részletezte korábban Horváth Éva, aki a kiköltözés óta is vlogol és hetente lepi meg videókkal a követőit. Az egyik ajánlójánál pedig egy szuper fürdőruhás képpel akarta felhívni a videóra a rajongók figyelmét.

Az ajánlóból kiderül, hogy a soron következő videóban, ami egyébként azóta már megjelent, a kinti házukat mutatja meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top