nlc.hu
Trend
A csípőnadrág hátrányai

Újra divatba jön a nadrág, ami senkinek sem áll jól

Szélesít, összenyom és a bugyid is kilóg belőle. Naná, hogy a csípőnadrágról van szó!

A trendelőrejelzések szerint a 2022-es év egyik legmeghatározóbb irányzata az Y2K, vagyis az ezredforduló környéki trendek újraéledése lesz. Ennek keretében várhatóan újra divatba jön majd a csípőnadrág is, pedig a ruhadarab senkinek sem áll igazán jól, sőt, maga a megtestesült divatkatasztrófa. Soroljuk, miért.

Csípőnadrág divat

A csípőnadrág a 2022-es tavaszi-nyári kollekciókban

Alsóneművel vagy anélkül?

A csípőnadrág és az alsónemű sehogy sem barátok. A lágyékot alig takaró szabás miatt ugyanis vagy kilóg belőle, vagy olyan, mintha – esetleg valóban ez a helyzet – egyáltalán nem viselnél bugyit. E kettő közül pedig egyik verzió sem kimondottan szofisztikált, lássuk be. Ha pedig esetleg még le is akarsz ülni a nadrágban, annak szinte elkerülhetetlen következménye a kőműves dekoltázs néven is emlegetett jelenség kialakulása.

Csípőnadrág katasztrófák

Fotók: Getty Images

A tökéletes alakot nem lehet elrontani? Fogd meg a söröm!

Nem létezik olyan testalkat, melyhez a csípőnadrág határozottan előnyös választás lenne. Ha vékony és nyúlánk vagy, mindemellett akár még kockás is a hasad, ebben a nadrágban inkább ijesztően soványnak fogsz tűnni. Abban az esetben viszont, ha domborulatokkal is rendelkezel has-csípő tájékon – ami, itt jegyezzük meg, teljesen normális –, a csípőnadrág optikailag több kilót rád pakol és az úszógumidat is garantáltan „felfújja”.

Csípőnadrág katasztrófák

Fotók: Getty Images

A fazon mindemellett a testarányokat is eltolja. Egyrészt a lábakat mindenképpen rövidebbnek mutatja, ezáltal ránézésre alacsonyabbnak is tűnsz. Ha pedig netalán nem szeretnéd a csupasz testfelületeidet mutogatni és olyan, hosszabb fazonú felsőrészt veszel fel hozzá, amit bele lehet tűrni, azzal csak még inkább kiemeled az optikailag torz arányokat. 

Csípőnadrág katasztrófák

Fotók: Getty Images

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top