nlc.hu
Trend

Retró ciki ruhák

10 ciki ruhadarab, amit 20 éve mindenki hordott

A most következő trendekkel kapcsolatban leginkább azt reméljük, hogy soha, de soha nem térnek vissza.

Csípőnadrág

A kétezres évek elejének abszolút uralkodó nadrágfazonja: a bő szabású vagy trapézvonalú nadrág, mely az ágyékot éppen csak annyira takarta, amennyire feltétlenül muszáj. Jellemzően crop toppal és haslánccal súlyosbítva viseltük.

Christina Aguilera

Christina Aguilera (Fotó: Evan Agostini/ImageDirect)

Csípőnadrág kilógó alsóneművel

A csípőnadrágtrenden belül önálló, markáns irányvonalat képviseltek azok, akik a ruhadarabot következetesen kilógó alsóneművel hordták.  

Rihanna

Rihanna (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Egészruha vagy szoknya, hosszúnadrággal

A hosszúnadrág fölé gyakran húztunk szoknyát vagy egészruhát. Lehetőleg nyárit, virágmintásat. Hűvösebb időben mindehhez még egy melegítőfelsőt is felvettünk.

Anne Hathaway

Anne Hathaway (Fotó: Sylvain Gaboury/FilmMagic)

Nyakkendő trikóval

A trikó-nyakkendő kombináció divatjáért elég egyértelműen Avril Lavigne és az ő akkoriban szénné játszott slágere, a Complicated klipjében viselt öltözéke volt felelőssé tehető.

Avril Lavigne

(Fotó: Jim Spellman/WireImage)

Hajótörött sikk

A kétezres évek első felének talán legmeghatározóbb trendszettere sajnos Paris Hilton volt, aki nagy előszeretettel jelent meg nyilvánosan a testét alig takaró, kamuszakadt holmikban, amivel elindította a korszak legribancosabb divathullámát, a hajótörött sikket.

Paris Hilton

Paris Hilton (Fotó: SGranitz/WireImage)

Velúr melegítő

Bármennyire is szeretnénk, a velúr melegítőket sem törölhetjük ki az ezredforduló környékének divattörténelméből. A csípővillantás és a földet söprő nadrághossz persze itt is kötelező volt. 

Britney Spears

Britney Spears (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Kalóznadrág

A bő szabású, térd alatt aztán egyszeriben véget érő kalóznadrágok trendjét Gwen Stefaninak (nem) köszönjük meg, így közel két évtized távlatából. A vérbeli fashionisták neccharisnyával és tűsarkúval kombinálták.

Gwen Stefani

Gwen Stefani (Fotó: George De Sota/Getty Images)

Csőtop

Az indokolatlan felsőrész, ami gyakorlatilag senkinek sem áll jól. Úgy hordtuk, mintha legalábbis kötelező lett volna, és visszagondolva sem lehet pontosan eldönteni, hogy szoknyával vagy csípőnadrággal párosítva nyújtott-e hervasztóbb látványt.

Cameron Diaz

Cameron Diaz (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage)

Sál, mindenhez

Mindenhez, de tényleg mindenhez sálat vettünk fel. Még nyári ruhához is, akár a legnagyobb kánikula közepette. Csak. Mert.

Nicole Richie (Fotó: Donato Sardella/WireImage)

Nicole Richie (Fotó: Donato Sardella/WireImage)

Hosszú ujjúra vett póló

Hosszú ujjú topra rövid ujjú pólót húztunk. Aztán már készen is lehetett olyan felsőket kapni, ahol a rövid ujjú alaphoz gyárilag varrták hozzá a kamu hosszú ujjakat.

Miley Cyrus

Miley Cyrus (Fotó: Disney Channel/Joel Warren)

Még több kínos trend:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top