nlc.hu
Trend

Mindig kétkilónyi aranyat visel ez a vietnami férfi

Szerencsét hoz, ezért visel magán mindig két kilónyi aranyat ez a férfi

Sokak szerint rossz példát mutat a fiataloknak a vietnami aranyinfluenszer.

Egy 39 éves vietnami férfi igazi híresség lett hazájában azért, mert megszállottan rajong mindenért, ami aranyszínű vagy ami aranyból van. Tran Duc Loi, aki egzotikus háziállatokkal kereskedik, azért visel annyi aranyékszert, illetve veszi körül magát aranyló tárgyakkal, mert úgy gondolja, így még szerencsésebb lesz az üzleti életben.

“Eleinte csak néhány ékszert viseltem, aztán egyre többet és többet kezdtem el hordani. Van súlya, ha valaki ennyi aranyat hord” – nyilatkozta Tran Duc Loi, aki hozzátette, fontos megtalálni az egyensúly a kecsesebb, decensebb darabok és az igazán feltűnő kiegészítők között, előbbieknek az a hátránya, hogy könnyen megsérülhetnek, utóbbiakat pedig súlyuk miatt nem lehet hosszú ideig hordani. 

A férfi elárulta, hogy közel 2 kilogrammnyi aranyékszert visel, amikor elmegy valahová, többek között egy 250 grammos sárkányos nyakláncot, 10 hatalmas aranygyűrűt, egy vastag karkötőt és egy nagy aranyozott órát. és gyűjteményében persze nemcsak ékszerek vannak, van egy aranyszínű kabriója, valamint több motorja is. És természetesen vannak, akik nem nézik jó szemmel, hogy így hivalkodik vagyonával, úgy vélik, rossz példát mutat a fiataloknak, és ífjú követőkből nincs hiány, a TikTokon és más közösségi oldalakon is nagyon népszerű.

Férfi aranyékszerekkel

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top