nlc.hu
Trend
VV Robi a FaceApp-ról

VV Robi beszólt azoknak, akik túltolják a FaceApp-ot

Robi szerint a túlzott FaceApp-használat csökkenti a követők önbizalmát.

Korábban már írtunk arról, hogy az Instagram és a valóság mennyire különböznek egymástól. A sok influenszer, Instagram-modell tökéletesnek mutatja magát és az életét, ami a követőik többségében önbizalomhiányt eredményez. Rájuk akarnak hasonlítani, de tökéletes nem létezik, mindenkinek van hibája. Erre hívja fel a figyelmet a Való Világ 10. szériájában megismert Robi, aki görbe tükröt mutat a FaceApp-modelleknek.

„Jó ideje már annak, hogy az agyam eldobom nagyon sok közszereplő, influenszer vagy csak a hétköznapjaimból megismert emberek képeitől! Miért is? A »faceapp« nevű alkalmazástól olyan arcotok van, mint egy topmodellnek. Mikor ezeket a képeket nézem, azon gondolkozom, hogy ennyire a külsőség számít? Esetleg annyira önbizalomhiányos, hogy ezzel kompenzál magának? Amikor belenézel a tükörbe, látod, ki vagy! Amikor találkozol másokkal, vagy velem.. Látom, látjuk, ki vagy! Akkor miért? Legrosszabb, hogy sokan elhiszik, valóban olyan az arca, mint amit az applikáció szerkeszt! Szerintem ne a faceappra fizess elő, hanem egy önfejlesztésre! Hatalmas torzulást tud az emberek lelkében, önítélésében okozni! Szerintem gáz!” – írja Facebook-oldalán az influenszer.

vv robi

VV Robi görbe tükröt tart (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top