nlc.hu
Trend

Babot tetováltatott a szemöldökére Captain Beany

Babot tetováltatott a szemöldökére, jótékony célra gyűjtött vele

Captain Beany imádja a sült babot, ezért babokat tetováltatott a szemöldökére, és az akcióval jótékony célra gyűjtött.
Captain Beany, a sült babért rajongó férfi

A kedvenc ételeinkért sok mindenre képesek vagyunk, de egy sült babért rajongó férfi egészen messzire ment: sült babokat tetováltatott a szemöldöke helyére.

A Captain Beany néven ismert férfi így fest azután, hogy 4-4 darab barnás babot varratott a szemei fölé:

A bizarr tetoválás 2022 februárjában készült, a művelet nagyjából másfél óráig tartott. Mindez nem csak az egy öncélú akció volt, Beany kapitány jótékony célra gyűjtött az ötlettel. Szponzorálni lehetett a tetovált babokat, így összesen 3600 font (1,6 millió forint) gyűlt össze, amelyet a férfi demenciával és Alzheimer-kórral foglalkozó szervezeteknek ajánlott fel.

Nem ez az első alkalom, hogy a 67 éves férfi a testén is megörökítette a bab iránti szenvedélyét. 2014-ben, a 60. születésnapján azzal lepte meg magát, hogy a fejére tetováltatott sült babot. Elmondása szerint azóta készül a babos szemöldök megvalósítására. Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő akciója.

A babos nem az egyetlen bizarr szemöldök a történelemben, láttunk már ijesztő glóriaszemöldököt, de a masnikat formázó szemöldök is hasonlóan elrettentő.

(Metro)

(Kiemelt kép: Instagram/official_captain_beany)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top