nlc.hu
Trend

Színes körmöket csinált a házi kakasának

Kifestette a házi kakasa körmeit

Szintet lépett a házi kedvencek kényeztetése, egy kínai nő megcsinálta a kakasa körmeit.
Egy fehér kakas csúnyán néz

Netes szenzáció lett egy sanghaji nő ház kedvencként tartott kakasa, mert a madárnak színes körmöket csinált a tulajdonosa.

A Yi Yi nevű nő először egy manikűrös szalonba vitte el kedvenc kakasát, ám ott nem voltak hajlandóak elvégezni a madármanikűrt. Attól tartottak, hogy ez rossz hatással lenne a szalon imázsára. Így a nő végül maga csinálta meg a kakas körmeit (ami igazából karom).

Több mint egy óráig tartott a munka, de a végeredmény magáért beszél; nemcsak káprázatos színeken pompázik a madár körme, hanem gazdája flitterekkel és gyöngyökkel is feldobta a nem mindennapi díszítést.

Az mondjuk más kérdés, hogy a kakas mennyire értékelte a manikűrt. A közösségi oldalakon többen aggódtak a madár jólléte miatt, de Yi Yi megnyugtatta őket, hogy a különleges manikűr nem gátolja a kakast a járásban, és egyáltalán nem zavarja.

A festett köröm még nem is számít annyira extrémnek, egy nő pszichedelikus kinézetűre festette kutyáját, mert szerinte az jó az állatnak. 

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Duyet Le)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top