nlc.hu
Trend

Tavaszi parfümújdonságok nőknek

Gyöngyvirág, rózsa, frézia – bódító virágillatok tavaszra

Csodás illatokat zártak üvegcsékbe a parfümgyártók, mutatunk közülük néhány tavaszi újdonságot.

A régi kedvencek mellett új parfümöket is köszönthetünk a szezon elején, bódító virágillatok és gyümölcsös frissesség elegye határozza meg a tavasz illatait. Már pár ezer forintért találhatunk kedvünkre valót, érdemes válogatni, letesztelni a parfümöket, hogy megtaláljuk az igazán nekünk valót.

Maison Matine – Warni Warni EdP

Maison Matine - Warni Warni EdP

Maison Matine – Warni Warni EdP

A clean parfümök iránt érdeklődőknek lehet izgalmas újdonság a márka, mellyel itthon újdonságként találkozhatunk. Warni Warni illata egy kozmopolita, felfedezésre inspiráló parfüm, izgalmas illatkompozícióval. A tea és kardamom karakteres kettőse nyitja az illatot, majd finoman kibontakoznak a virágos jegyek, úgymint a frézia és narancsvirág, majd leszáradáskor a cédrus, kumarin, és pézsma teszi teljessé a parfümöt.

Givenchy – Irresistible Givenchy EdT Fraiche

Givenchy - Irresistible Givenchy EdT Fraiche

Givenchy – Irresistible Givenchy EdT Fraiche

Egy vibráló és fűszeres illattal bővült a luxusmárka kínálata, mely a rózsa köré épül. A fekete bors fűszerességével és az édes narancs savanykás, citrusos jegyei azonban extra energiát és frissességet visznek a parfümbe, amelyet a cédrusfa fás karaktere és a lágy pézsma tesz teljessé. Pezsdítő, igazi tavaszi-nyári illat.

Baldessarini – Bella EdP

Baldessarini - Bella EdP

Baldessarini – Bella EdP

A márka első női parfümje, mely a rózsa köré építi érzéki, ugyanakkor természetes illatát. Hívogató, virágos illat, melyben a rózsa abszolút enyhén fűszeres, mézédes vonásai a rózsa szuperesszencia friss aromájával együtt bontakoznak ki. A fekete ribizli élénk és a mandarin édes jegyeinek összjátéka a rózsás elixírt meleg, érzéki eleggyé bővíti, mely fás és pézsmás alapillattal, púderes lágysággal cseng le.

Férfi? Női? Unisex? Ismerd meg a parfümök genderfluid történetét

 

Estée Lauder – Beautiful Magnolia Intense EdP

Estée Lauder - Beautiful Magnolia Intense EdP

Estée Lauder – Beautiful Magnolia Intense EdP

Az új illatot a lehengerlő szerelem mindent elsöprő érzelmei inspiráltak. Hogyan képzeljük el mindezt? Ciprus virágos parfümként, mely a mandarinolaj, a friss ibolyalevél-abszolút és az élénk kardamomolaj fiatalos keverékével nyit. Ez a trió a magnóliavirág friss illatával párosul, amely az írisszel, a rózsával és narancsvirággal alkot harmóniát. Az alapillat gazdagságát a cédrusfa, a pacsuli és a vanília meleg jegyei teremtik meg, párosítva a luxus bőrrel és a modern textúrájú pézsmával.

Boss – Alive Intense EdP

Boss - Alive Intense EdP

Boss – Alive Intense EdP

A parfüm a málna energikus jegyeivel indít, aminek frissessége hosszan velünk marad, de nem egyedül: a vibráló vetiver-alapjegy magabiztosság illatát adja hozzá, míg az érzéki benzoin-jegyek csábításra sarkallnak. Igazi energikus illat, mely feltölt, felráz, tettekre sarkall.

Zara – Cherry Smoothie EdP

Zara - Cherry Smoothie EdP

Zara – Cherry Smoothie EdP

Édes, cseresznyés illat, némi likőrös bódítással. Karakteres és magával ragadó, ráadásul roppant tartós és intenzív. A gyümölcsös illat inkább csábító, mint üde arcát mutatja, esti bulikba, randikra tökéletes illat tavasszal és nyáron is, de édes jellege majd az őszi-téli időszakban is ideális lehet.

Nem is gondolád. Ilyen illata van Katalin hercegnének.

 

Valentino – Born in Roma Donna Coral Fantasy EdP

Valentino - Born in Roma Donna Coral Fantasy EdP

Valentino – Born in Roma Donna Coral Fantasy EdP

A parfüm alkotóit a római naplemente ragyogó korall és narancs színei inspirálták, így jött létre a gyümölcsös és virágos illat, mely a narancs esszencia élénkségével nyit, aminek zamatosságát a kivi akkordok csak tovább emelnek. Az Indiából származó spanyol jázmin szuperinfúzió és az illatos ábelfű esszencia virágos és púderes jegyei tartoznak a szívillatba, amik érzékiséget és egyediséget adnak, végül a cédrus esszencia lágysága és fehér pézsma édes jellege teszi teljessé az illatot.

Armani Privé – Magenta Tanzanite

Armani Privé - Magenta Tanzanite

Armani Privé – Magenta Tanzanite

Kontrasztos, fűszeres-orientális illat, ami a pezsdítő kardamom akkordokkal nyit, mely a gyömbér és bergamott jegyekkel friss és fűszeres hatást kelt. Ezután az illat melegséget árasztó jegyei kerülnek előtérbe, azaz a kávé, a fűszeres fahéj és az érzéki mirha. Az illat alapjegyeiben megmutatkozó dohány abszolútum és vanília akkordok egy csábító, édes és fás elegyet alkotnak. 

Avon – Petit Attitude Happy Bug EdT

Avon - Petit Attitude Happy Bug EdT

Avon – Petit Attitude Happy Bug EdT

Édes és vidám virágos-gyümölcsös, igazi tavaszi-nyári illat, melyet a krémes vaníliába ágyazott lédús cseresznye és a finom vízililiom mámorító, virágosgyümölcsös-orientális illata határoz meg. Elég egy leheletnyi a kölniből, és rögtön elönt bennünket a pozitivitás, átjárja szívünket a boldogság.

Dolce & Gabbana – Dolce Lily EdT

Dolce & Gabbana - Dolce Lily EdT

Dolce & Gabbana – Dolce Lily EdT

Magabiztos, sugárzó illat, igazi gyümölcsös-virágos alkotás, amelyben a rózsaszín liliom akkor könnyed, virágos illatjegyeit az egzotikus maracujával kombináltak, miközben a kifinomult és érzéki pézsma fényes és pezsgő energiája is átjárja a parfümöt. Nőies, fiatalos illat egy virágcsokor minden szépségével.

Bvlgari – Rose Goldea Blossom Delight EdT

Bvlgari - Rose Goldea Blossom Delight EdT

Bvlgari – Rose Goldea Blossom Delight EdT

Virágos, könnyed illat, mely a mindennapok különleges kedvence lehet. Fejjegyében a grapefruit és gyöngyvirág kettőse köszönt minket, amelyhez egy rózsás kompozíció, a rózsa és bazsarózsa bontakozik ki friss, üde formában. A parfüm alapjegyei a cédrus és fehér pézsma, melyek az illat romantikus könnyedségét hangsúlyozzák tovább.

Ha sokáig szeretnéd érezni kedvenc illatod, eláruljuk, hogyan lesz tartósabb a parfüm illata.

 

Segítünk a választásban is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top