nlc.hu
Trend

Itt az új dili: a tiktokerek hajfestékkel próbálnak meg szeplőt készíteni

Itt az új dili: a tiktokerek hajfestékkel próbálnak meg szeplőt készíteni

Hajfestékkel próbálnak meg szeplőket készíteni.

A hülyeségnek nincs határa, biztos emlékeztek ti is arra az amerikai nőre, aki ragasztót fújt a hajára és hosszú, fájdalmas procedúrába telt, mire le tudták robbantani a fejéről. Később ugyanez a nő otthoni hajfestéssel próbálkozott, amitől kihullott a haja… Most a TikTokon terjed az új bolondéria, egyesek hajfestéket használnak arra, hogy hamis szeplőket készítsenek maguknak.

szeplő, festék

Fotó:TikTok

Egy @sydneypurl profilnév alatt posztoló lány indította el a DIY faux freckle „mozgalmat”, miután vásárolt egy üveg L’oreal Paris Magic Retouch hajfestéket. Gondolt egyet és az arcára fújta.

 

 Tényleg nem tudom elhinni, hogy ez milyen valósághűen néz ki

– írta az egyik ámuldozó hozzászóló a videó alatt, amit 1,8 millióan láttak.

A TikTok-felhasználóknak annyira megtetszettek az így kapott szeplők (ezt azért megnéznénk élőben is, napfényben) hogy el is kezdték leutánozni a hatalmas ötletet. Nem sok sikerrel.  Egy brit smink- és szépségrajongó, akit a TikTok-on Maggie A néven ismernek, megpróbálta befújni az arcát „szeplőkkel”, de csak sötét paca lett a végeredmény.

@maggiea22 How did I ever think this was gunna look good🙃 #fauxfreckles #fauxfreckle ♬ original sound - MaggieA

 

Ez a legrosszabb dolog, amit valaha tettem. Szó szerint úgy nézek ki, mint egy dalmata. Nyugodtan mondhatom, hogy ez nem nekem való” – mondta. Bár a TikTok-sztár a festék árnyalatát hibáztatta, ami nem illett a bőrszínéhez, másoknak sem sikerült elérniük a natúr szeplős kinézetet.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top