nlc.hu
Trend

Légkondicionáló nyaklánc

Viszlát hőguta! Megérkezett az első légkondicionáló nyaklánc

Ez a világ első hordható légkondija, amely képes folyamatosan hideget fújni, hogy viselője megkönnyebbüljön.

A hagyományos hordható hűtőrendszerek csak a környező levegőt keringetik, így nem hűtik le túl jól az embereket. A Metaura Pro légkondicionáló ezzel szemben állítólag egy hordozható hűtési megoldást kínál, hogy valóban hideg levegőt állítson elő, amely 13 fokkal hidegebb, mint a környezet levegője ventilátor üzemmódban, hűtés módban pedig még ennél is hidegebb. A készülék egy dedikált alkalmazással rendelkezik, és mesterséges intelligenciára támaszkodik a levegő hőmérsékletének szabályozásában.

A Metaura Pro ikerturbós PWM motorral és hűtőmodulokkal működik, amelyek 26 könnyű uszonyból állnak, amelyek a viselő nyakát körülveszik és elvezetik a hőt. A motor egy nagy sebességű ventilátorhoz csatlakozik a készülék hátulján, amely szintén elvezeti a meleg levegő egy részét a nyak körül.

légkondis nyaklánc

Metaura Pro.
Fotó: Youtube

A Metaura Pro abban különbözik a versenytársaktól, hogy a környező környezeti hőmérsékletnél alacsonyabb, valódi hideg levegőt termel, amely felfrissít a nyári kánikulában. A hatékony félvezető chippel és a három bőrbarát hűtőlemezzel együtt, amelyek teljesen a nyak hátára és oldalaira burkolódnak, a Metaura Pro valóban személyes, légkondicionált teret biztosít, amely lehűti az egész testet.

A Metaura Pro hordható hűtőgallér egy gyorstöltő akkumulátorral működik, amely akár 8 órányi hűtést is képes biztosítani egyetlen feltöltéssel. A készülék súlya 435 gramm, ami nem túl nehéz. Egy dolog, amit a gyártók nem árultak el a termékoldalon, az a ventilátorok által keltett zajszint, különösen hűtés üzemmódban.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top