nlc.hu
Trend

Darren Barnet, a Victoria's Secret első férfimodellje

Ő lesz a Victoria’s Secret első férfimodellje

Darren Barnetnek fontos üzenete van a fiataloknak.

Az ismert fehérnemű márkának soha nem volt még férfi a márkanagykövete, de mostantól új időszámítás kezdődik, Darren Barnet, a Never Have I Ever című sorozat egyik sztárja lesz a Pink almárka uniszex, nemsemleges kollekciójának arca. Amy Hauk, a Pink vezérigazgatója elmondta, hogy azért esett a fiatal színészre a választásuk, mert „pozitív példakép a tiniknek és a fiatal felnőtteknek”. Barnet az Instagramon is megosztotta a hírt több mint 2,3 millió követőjével, és állítása szerint nagyon izgatott a közös munka miatt, írja a Yahoo.

Darren Barnet

Darren Barnet egy Los Angeles-i gálán 2021. december 11-én (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images)

Darren Barnet egyébként nemrég arról nyilatkozott a Yahoo egyik műsorában, hogyan is birkózik meg azzal, hogy híres, ismert ember lett. „Próbálom tudatosítani magamban azt, hogy nem kedvelhet mindenki, hogy nem tehetünk mindenkinek a kedvére. És ez nemcsak a munkában van így, hanem az élet minden területére, többek között a társas kapcsolatokra is igaz. Sokan vannak még, akiknek szintén meg kell tanulnia ezt a leckét. Hogy fontos, hogy megtanuljuk szeretni és elfogadni magunkat, hogy ne mások elvárásainak próbáljunk megfelelni. Szánjunk időt magunk megismerésére, arra, hogy rájöjjünk, nem gépek vagyunk, nem másoknak kell irányítani minket, hanem a magunk urai vagyunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top