nlc.hu
Trend

Victoria's Secret első Down-szindrómás modellje

Egy Puerto Ricó-i lány lett a Victoria’s Secret első Down-szindrómás modellje

Egy álma vált valóra ezzel a modellnek.

A Puerto Ricó-i lány a fehérneműket készítő cég Love Cloud elnevezésű kollekciójában tűnt fel, ezzel ő lett a Victoria’s Secret első Down-szindrómás modellje.

A hatalmas elismerésről Jirau az Instagram-oldalán is beszámolt, ahol a következőket írta: 

„Egy nap megálmodtam, majd megdolgoztam érte és most valóra is váltottam. Végre elárulhatom a nagy titkomat… Én vagyok az első Down-szindrómás Victoria’s Secret modell. Köszönöm a támogatóimnak és a Victoria’s Secretnek is, hogy meglátta bennem #WithoutLimits modell és a Love Cloud kampány részéve tett. Ez még csak a kezdet”– idézi a modellt az Index.

vicotrias secret modell

Fotó: Instagram/Sofía Jirau

Jirau nem idegen a divat világában, feltűnt már a New York-i divathét kifutóján is, három évvel ezelőtt, 2019-ben pedig megalapította saját, Alavett nevű divatmárkáját is.

A Victoria’s Secret egy ideje kezd magához térni és felvenni a fordulatszámot a divatiparban egyébként már évek óta érvényes trendekkel. A márka történetében 2019-ben választottak be egy transznemű modellt angyalaik közé, Valentina Sampaio személyében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top