nlc.hu
Trend

Ellie Goldstein, Down szindrómás modell

Down-szindrómás modell lett az arca a Gucci Beauty kampányának

A divatvilág nem először alkalmaz Down-szindrómás modelleket.

Ellie Goldstein, a Down-szindrómás modell lett a Gucci Beauty képviselőinek egyik legújabb arca. Az év elején a Vouge.it oldalon elindított Photo Vouge Fesztivállal együttműködve a Gucci Beauty kiadott egy „nem konvencionális szépség” sorozatot, amely támogatja a feltörekvő tehetségeket, és promotálja a nem tipikus szépség témáját. A beérkező sokezer képből esett a választás végül Ellie-re.

Ő lett a Gucci Beauty Down-szindrómás modellje

Ellie Goldstein. Instagram

A legjobb nap! Nagyon szerencsés vagyok és nagy megtiszteltetés a számomra, hogy engem választottak a szempillaspirál-kampányra” – mondta el Ellie.

A divatvilág nem először alkalmaz Down-szindrómás modelleket. 2018-ban az American Eagle fehérnemű mára egyik leányvállalata az Aerie ragadta meg az emberek figyelmét azzal, amikor #AerieREAL alatt kampányt indított. A márkának egy világbajnok tornász, Chelsea Werner, az USA speciális olimpiai bajnoka lett reklámarca, aki szintén Down-szindrómás.

(via)

Hasonló cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top