nlc.hu
Trend

Divatos rúzsok jó áron

5 jó áras rúzs a szezon legdögösebb színeiben

Van köztük matt és selymesen ragyogó rúzs is, minden alkalomra találsz hozzád illőt.

A tavaszi-nyári szezonra már minden márka bemutatta sminkkollekcióját, és bizony van miből válogatni, ha rúzsokról van szó. Egy csak a gond, ha az ár is számít (és naná, hogy számít), már jó pár kiesik a rostán, de szerencsére még így is maradnak olyan jó áras rúzsok, amikkel érdemes próbát tenni. A Krémmánián több száz márka termékeit értékelték már, válogatásunkban az ottani legnépszerűbb, drogériás árszintű márkák újdonságait mutatjuk be. 

Divatos színű rúzsok jó áron

Divatos színű rúzsok jó áron

essence – Hydra Matte Ajakrúzs

essence - Hydra Matte Ajakrúzs

essence – Hydra Matte Ajakrúzs

Erős tartást ígér a márka új, matt rúzsa, ami esetén nem kell tartani attól, hogy szárítana, ugyanis shea vajat és napraforgóolajat is tartalmaz. Krémes textúrájú, így könnyen eloszlatható az ajakakon és hidratálja is azokat. A rúzsokhoz szájkontúrceruzát is találunk a kínálatban, ha szeretjük a precíz széleket, illetve magát a színt is még intenzívebbé tehetjük segítségükkel. Öt árnyalatból választhatunk, egy valódi vörös mellett találunk lágy mályvás, barackos, rózsás és nude színeket is. Ára 1029 Ft.

Catrice – Power Plumping Gel Ajakrúzs – Flower & Herb Edition

Catrice - Power Plumping Gel Ajakrúzs - Flower & Herb Edition

Catrice – Power Plumping Gel Ajakrúzs – Flower & Herb Edition

A rúzscsalád tagjai négy különböző virág- és két gyógynövénykivonattal dúsítják és táplálják az ajkakat, de hialuronsav is található bennük a megfelelő hidratálásért. Fényes finisű színeihez gél textúra társul, ami kényelmes viseletet biztosít. Négy gyönyörű, virágos rozé és piros árnyalatban kapható, plusz pont a virágmintáért, ami a rúzsokat díszíti. Ára 1 449 Ft.

Avon – Ultrakrémes Ajakrúzs

Avon - Ultrakrémes Ajakrúzs

Avon – Ultrakrémes Ajakrúzs

Hat új árnyalat is megjelent Blooming pastels néven a márka népszerű rúzsából, melyek lágy pasztell színei tökéletesek lehetnek hétköznapi sminkjeinkhez. Mint neve is elárulja, krémes textúrájú rúzsról van szó, így könnyen és szépen vihető fel a szín, és viselni is kifejezetten komfortos. A színeket a rózsaszín különböző árnyalatai alkotják. Ára 1 499 Ft.

s-he colour & style – Perfect Nude Ajakrúzs

s-he colour & style - Perfect Nude Ajakrúzs

s-he colour & style – Perfect Nude Ajakrúzs

Jolly joker finisht ad ez a rúzs, sem túl matt, sem pedig látványosan fénylő, ráadásul színei is a természetességet hivatottak képviselni. Az ígéretek szerint felvitele könnyű, és a kontúrt is szépen ki lehet vele alakítani. Érzésre nem ragacsos az ajkakon, kellően könnyed hozzá, hogy észrevétlen legyen. Tartóssága közepes, étkezés után érdemes felfrissíteni a színt. Öt rózsás nude árnyalatban jelent meg. Ára 1 199 Ft.

Trend it up – Wet Shine Ajakrúzs

Trend it up - Wet Shine Ajakrúzs

Trend it up – Wet Shine Ajakrúzs

Csillogó, nedves hatású finish jellemzi ezeket a rúzsújdonságokat, melyek avokádóolajat is tartalmaznak, hogy ne csak színezzék, de ápolják is ajkainkat. Lágyan olvadó formuláj miatt könnyen felkenhető, egyenletesen terül a szín a bőrön. Tartóssága átlagos, színei intenzívek, az árnyalatok közt a hétköznapokon is bevethető barackos-nude árnyalatokat találunk. Ára 1 299 Ft.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top