nlc.hu
Trend
Bridgerton sorozat szereplői a MET-gálán

Tündököltek a Bridgerton sztárjai a MET-gála vörös szőnyegén

Lady Whistledown is elégedetten nyilatkozott volna a MET-gálán látottakról.

A fűzők és operakesztyűk tengerében tobzódó Bridgerton sorozat szereplői nem okoztak csalódást rajongóiknak, káprázatos ruhákban láthattuk őket a MET-gála vörös szőnyegén.

A nemrég bemutatott második évad hősnőjét, Kate Sharmát játszó Simone Ashley mellett meghívást kapott Penelope, azaz Nicola Coughlan, és az első évad álompárját alakító Phoebe Dynevor és Regé-Jean Page is. Nehéz eldönteni, négyük közül ki kapta a legnagyobb figyelmet, annyi biztos, hogy Coughlan halvány pink és fekete, tollakkal ékesített Richard Quinn estélyi ruhája nagy sikert aratott. Instagram-posztjára, amiben bepillantást nyújtott a készülődés perceibe, csak úgy záporoztak a rajongók elismerő kommentjei, amit, látva a teljes lookot, tökéletesen meg tudunk érteni.

Nicola Coughlan klasszikus hollywoodi glamúrban vonult végig a 2022-es MET-gála vörös szőnyegén, az eseményre első alkalommal kapott meghívást.

MET-gála 2022

Nicola Coughlan a 2022-es MET-gálán (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

A második évad üdvöskéjét alakító Simone Ashley egy test vonalát követő, kétrészes estélyit viselt a Moschino divatháztól, az egyszerű szabás és a gazdag díszítettség kettőse sportos és elegáns outfitet eredményezett, ami nemcsak az est tematikájához, de a színésznőhöz is tökéletesen illett.

MET-gála 2022

Simone Ashley a 2022-es MET-gálán (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

MET-gála 2022

Simone Ashley a 2022-es MET-gálán (Fotó: Arturo Holmes/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue )

Phoebe Dynevor egy drámai, fekete tüll és csipke ruhát viselt, mely drasztikusan eltért az általa játszott Daphne Bridgerton karakterének lágy, pasztell színekből építkező ruháitól. A vamp, peplum szoknyás estélyit a Louis Vuitton divatház jegyzi.

MET-gála 2022

Phoebe Dynevor a 2022-es MET-gálán (Fotó: Cindy Ord/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Bár legnagyobb bánatunkra Regé-Jean Page-et a második évadban nem láthatjuk, Anna Wintour úgy döntött, meghívást kap az éves divateseményre. Az alkalomra egy sötétkék szettet viselt, melynek hangsúlyos eleme a bársony zakó volt és az alatta viselt gallér nélküli, csillogó rátétekkel ékesített ing. A zakójára tűzőtt bross képében pedig egy divattörténetileg rég elfeledett ékszert csodálhatott meg a nagyérdemű.

MET-gála 2022

Regé-Jean Page a 2022-es MET-gálán (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

MET-gála 2022

Regé-Jean Page a 2022-es MET-gálán (Fotó: John Shearer/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top