nlc.hu
Trend

Maye Musk a Sports Illustrated címlapján

Elon Musk 74 éves édesanyja fürdőruhában pózol a címlapon

Maye Musk, a milliárdos Elon Musk édesanyja fürdőruhában látható a Sports Illustrated címlapján.

Elon Musk milliárdos Tesla-vezér 74 éves édesanyja, Maye Musk látható a legfrissebb Sports Illustrated címlapján. Ezzel ő a legidősebb modell, aki valaha a magazin címlapjára került.

Mint mondta, nagyszerű érzés volt először látni a fotókat. „Ötven éve modellkedem, de nem számítottam fürdőruhamodellnek. Most a Sports Illustrated tudatosította bennem, hogy sokféle fürdőruhával dolgoznak, ami csodálatos” – mondta Maye Musk, aki a gyerekei előtt titokban tartotta a fotózást.

Elon Musk, a Tesla Motors amerikai elektromosjármû-gyártó és a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat vezérigazgatója anyja, Maye Musk társaságában a New York-i Metropolitan Mûvészeti Múzeum Ruhaintézetének jótékonysági gálaestjén 2022. május 2-án

Elon Musk, a Tesla Motors amerikai elektromosjármű-gyártó és a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat vezérigazgatója anyja, Maye Musk társaságában a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum Ruhaintézetének jótékonysági gálaestjén 2022. május 2-án (Fotó: MTI/AP/Invision/Evan Agostini)

A Belize-en készült címlapképen Maye Musk egy Maygel Coronel fürdőruhát visel (lapozz a többi képért):

Mind elmondta, ha fürdőruhákról volt szó, mindig is „egyrészes lánynak” gondolta magát. Száz fürdőruhát próbált fel a fotózáson, és aztán leesett az álla, hogy milyen jól nézett ki egy kétrészes Zimmermann-darabban.

Szerintem a nők minden korban félnek az öregedéstől, és attól, hogy nem fognak jól kinézni fürdőruhában. Ezért szeretnék példát mutatni, hogy a nők szabadon járhassanak fürdőruhában, és ne aggódjanak

– jelentette ki Maye Musk.

Maye Musk az utóbbi években a méltóságteljes öregedés példaképévé vált. 2010-ben meztelenül pózolt a Time magazin egészségügyi számában; 63 évesen, kamu terhespocakkal és természetes ősz hajjal került a New York Magazine 2011-es címlapjára, hogy bemutassa az 50 év feletti, gyermeket vállaló nőket; 69 évesen pedig történelmet írt mint a CoverGirl legidősebb címlaplánya.

(New York Post)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top