nlc.hu
Trend

Pride Whopper a Burger Kingben

Érkezik a Pride Whopper a Pride hónap alkalmából

A különlegesség nyilván nem nálunk lesz elérhető a Pride hónap alkalmából

A Burger King gyorsétteremlánc a Pride hónap alkalmából, június 1. és 20. között különleges hamburgerekkel fejezik ki támogatásukat az egyenlőség iránt.

A “Pride Whopper” névre keresztelt hamburger hasonló a hagyományos Whopperhez, de a különbség a zsemlékben rejlik. A vállalat ugyanis két egyforma fél zsemléből állítja össze a hamburgereket, hogy az azonos neműek szerelmének ünnepét szimbolizálja – írja a Freizeit.at nyomán a Napi.hu.

A különlegesség az osztrák Burger King éttermekben lesz elérhető, és a #TimeToBeProud kampányt a közösségi médiában is népszerűsítik, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a létező összes szexuális irányultság vagy identitás egyenlő jogaira.

Ez a videó egy korábbi kutatás összefoglalója a Pride Whopper kapcsán. A csattanó, hogy ez a hamburger csak kívülről más, mint a többi, belülről ugyanaz:

“Szeretnénk, ha termékeink éppoly sokszínűek lennének, mint amilyenek az emberek” – mondta a portálnak Jan-Christoph Küster, a Burger King osztrák mesterfranchise-jogosultjának, a TQSR Groupnak a marketingvezetője.

Több cég is kiáll ebben a hónapban a sokszínűség mellett: az IKEA például közismert frappáns ötleteiről.

Pride Whopper

Fotó:Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top