nlc.hu
Trend

Címlapon Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kislánya

Címlapon mutatta meg kislányát Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

Eddig is készültek képek a kicsiről, de most szemből is láthatjuk.

Április közepén született meg Rácz Jenő és Gyuricza Dóra gyermeke. A baba születése után már a kórházból is közzétettek egy fotót és azóta is többször megmutatták a picit, de eddig mindig csak úgy, hogy nem látszott az arca. A Story magazin címlapján most szemből is láthatjuk Kamillát és több családi fotót is.

„Hogy apa lettem, az egy csoda! Mondtam is a feleségemnek, hogy ne értse félre, az életemnél is jobban szeretem, de az a szerelem, amit a kislányom iránt érzek, nem e világi. Nehéz is otthon hagynom őket, olyankor bűntudatom van. De ugyanez igaz fordítva is, hisz’ mikor a családommal vagyok, feszít a felelősség, hogy a konyhán kellene lennem, hogy vezessem a csapatomat. Igyekszem minden fronton megfelelni. Az apaszerep még új, de idővel biztos belejövök. És amikor csak tehetem, besegítek Dórinak. Gond nélkül fürdetem, etetem, pelenkázom Kamillát. És voltunk már párszor kettecskén is, amiből egyébként mindig vicces sztorik kerekedtek” – nyilatkozta a lapnak a sztárséf.

A kép a piciről:

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top