nlc.hu
Trend

Ennek a nőnek 30 centiméteresek a körmei

Dee Dee 30 centis körmökkel él együtt és imádja

Cordelia „Dee Dee” Adams körömtechnikusként dolgozik, és több mint 30 éve növeszti a körmeit, amelyek ma már több mint 30 cm hosszúak.

Az 59 éves Cordelia Adams körmei nem semmi látványt nyújtanak. És nemcsak azért, mert különlegesen vannak lakkozva, hanem mert több mint

30 cm hosszúak.

A nő 1989-ben kezdte el növeszteni a körmeit, amikor körömtechnikus lett. Természetesen Adams rengeteg figyelmet kap a különleges körmei miatt, de nem zavarja, sőt kedveli, hogy az emberek megnézik a kezeit. Azt már kevésbé, ha illetlen vagy rosszindulatú kérdéseket tesznek fel neki. Mint például azt, hogy hogyan gondoskodik magáról „azokkal” a körmökkel?

Dee-Dee és a 30 cm hosszú körmei

Ilyen hatalmasak a nő körmei. (Fotó: Getty Images)

A legjobb dolog a szuperhosszú körmökben a figyelem.

– mondta Cordelia a Trulynak.

Az Indianában született nő azt állítja, hogy a 30 év alatt, amióta növesztette a körmeit, megtanult minden feladatot elvégezni a hatalmasra nőtt körmeivel, így állítása szerint azok nem akadályozzák őt a mindennapokban. Megtanulta például, hogyan kell velük írni, autót vezetni és a kezében tartani dolgokat anélkül, hogy a körmei útban lennének.

2021-ben írtunk már egy TikTok sztárról, akinek szintén hatalmas „karmai” vannak, de ő azért kispályás Cordelia Adams-hez képest, mert az  ő körömmérete egyelőre „csak” tíz centis. 

(Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top