nlc.hu
Trend

Hófehér fogak, de milyen áron?

Ezt a nőt szétszedték a Tiktokon, mert rengeteget fizetett, hogy tönketegyék a fogait

Egy fiatal nő több mint 3000 fontot költött fogászati beavatkozásra Törökországban, ám az angliai fogorvosa nem volt elájulva az eredménytől.

A skóciai Renfrewshire-ből származó Jak Reid 3500 fontot fizetett ki új kerámiahéjakra, a szállással és repülőjeggyel együtt. A TikTok-influenszer később megosztott egy videót a közösségi médiaplatformon, és azt írta: „A fogorvosom reagált a török fogaimra. Az ég áldja meg, nagyon aranyos volt”.

Az új fogait mutatja az influenszer.

Jak Reid (Fotó: TikTok)

A videóban a fogorvos azt mondja neki: „Csak olyat tudok mondani, amit nem akarsz hallani. Nagyon sok fogszövetet távolítottak el itt. Nagyon nagy a kockázata annak, hogyha problémák lesznek később a fogaiddal, már csak implantátumokat lehet használni” – mondta a doki.

@jakreid My dentist reacting to my turkey teeth 🫣 Bless her she was very sweet 🤍 #reaction #turkeyteeth #turkeyteeth✅ #teethbeforeandafter #crownsbeforeandafter #dentisttiktok ♬ original sound - Jakreid

A videó alatt rengetegen kommenteltek, sokan buta kislánynak címkézték a tiktokkert, amiért elvállalta a beavatkozást. Egy fogászati nővér is azt állította, hogy a török fogak nem tartanak ki hosszú ideig. Egy másikuk hozzátette: „Több mint 12 éve vagyok a fogászatban, és kerámiahéjat csináltatni külföldön a lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz. Remélem, nem lesz gond a tiéddel”.

Reid, akinek több mint 70 000 követője van a TikTok-on, azt mondta: „6-7 éve vannak már héjak a fogaimon. Öt év garanciát kaptam a meghibásodásra és a sérülésekre. Ha megfelelően vigyázok rájuk, 15-25 évig is kitarthatnak”. Hozzátette: „Az elülső fogaim gyökérkezeltek voltak, és kerámiahéjak is voltak rajtuk, tehát valójában nem tettem tönkre az egészséges fogaimat. Azok már el voltak b..va”.

A megjegyzések azután hangzottak el, hogy egy londoni fogorvos arra figyelmeztetett, hogy azok, akik a tökéletes mosoly reményében lecsiszoltatják a fogaikat, egész életükre tönkreteszik azokat. Dr. Manouchehri megosztott egy videót egy másik nőről, aki elmondta, hogy azért látogatott Törökországba, hogy lecsiszolják a fogait a héjak miatt – majd kiderült, nem is héjakat, hanem teljes fedésű koronát kapott.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top