nlc.hu
Trend

TRESemmé x Celeni hajkiegészítők

TRESemmé x Celeni kapszulakollekció készült a hajápolás szerelmeseinek

Mutatjuk az összes TRESemmé x Celeni hajkiegészítőt.

Festjük, mossuk, szárítjuk, vasaljuk, göndörítjük, nyúzzuk. Olykor gondosan elrendezzük, de persze legtöbbször csak összekötjük, jó szorosan, hogy ne zavarjon edzés közben vagy ne melegítsen még tovább a nyári melegben. Pedig a hajunk ennél több ünneplést érdemel, így a TRESemmé és a Celeni egy közös hajkiegészítő kollekciót készített, hogy hajkoronánk valóban ékszerünkké válhasson. 

Komáromy Csillu stylist/influenszer a TRESemmé x Celeni kapszulakollekció hajkiegészítőit viseli. Fotó: Juszku Friderika Smink/Haj: Lencsés Dóra

Komáromy Csillu stylist/influenszer a TRESemmé x Celeni kapszulakollekció hajkiegészítőit viseli. Fotó: Juszku Friderika Smink/Haj: Lencsés Dóra

A designer kollekcióba hajcsatok, hajpánt, selyemsál és masnis hajdísz is került, melyek mindegyike magán hordozza Cselényi Eszter, a Celeni márka alapítójának egyedi stílusát. A 2010-ben alapított márkának minden egyes terméke Magyarországon készül, de ellentétben sok fiatal tervező darabjaival, azok nem saját boltokban érhetők el, hanem multibrand üzletekben, hogy minél szélesebb közönséghez jussanak el a kollekciók.

Nem véletlen, hogy a TRESemmé a Celenit kérte fel e kapszulakollekció megalkotásához. Mindkét márka hasonlóan eltökélt a magas minőség és az egyedi stílus mellett. A TRESemmé célkitűzése évtizedek óta ugyanaz: minden nő megérdemli, hogy gyönyörű legyen, és annak is érezze magát, pont úgy, mintha épp a fodrásztól lépett volna ki. Ezzel a céllal fejleszti hajápoló és hajformázó termékeit, melyekhez  immár tökéletesen passzoló hajékszerek is kapcsolódnak.

Nézd meg a TRESemmé x Celeni kapszulakollekció darabjait

Megnézem
Összes kép (5)

A különleges kiegészítők nemcsak külsejükben egyediek, hanem abban is, hogy kizárólag egy nyereményjáték keretében lehet megszerezni őket, ami  június 13 – július 6. között tart a Rossmann üzleteiben. Ez idő alatt minden nap nyerhetsz egy-egy Celeni hajkiegészítő szettet, mi több, egyvalaki majd egy Celeni ruhát is megnyerhet, amit a szerencsés nyertes maga választhat ki az elérhető kollekciókból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top