nlc.hu
Trend

Leteszteltük: Krémmánia Beauty Box nyári kiadás 2022

Leteszteltük a Krémmánia Beauty Box nyári kiadását

Garantált, hogy ezek a kozmetikumok az utolsó cseppjükig el fognak fogyni.

A nyaralás, a napsütés jegyében válogatták össze az első, nyári Krémmánia Beauty Box tartalmát, és meg kell hagyni, nagyon jó munkát végeztek. Írom mindezt azt követően, hogy végigteszteltem mind a tíz kozmetikumot, amik jó eséllyel végigkísérik a teljes nyaramat is, olyannyira beváltak. Összértékük nem kevés, 32 296 Ft, a doboz ára azonban csak 7 990 Ft. Lássuk, mit rejtett a Beauty Box, amiket nektek is érdemes kipróbálni!

Krémmánia Beauty Box 2022 - Nyári kiadás

Krémmánia Beauty Box 2022 – Nyári kiadás

Avon Ajakelixír Kenderolajjal

Avon Ajakelixír Kenderolajjal

Avon Ajakelixír Kenderolajjal

Normál kiszerelésű, áttetsző ajakápoló és szájfény kombóról van szó. Nem kell vastag réteget képeznie, hogy kifejtse hatását, állagának köszönhetően pedig nem kerül egyszerre túlzóan sok belőle ajkainkra. Applikátora kényelmes, a készítmény pedig igazi kis univerzális darab. Ha akarjuk, használjuk önmagában, akár nap végén is, mert tényleg jó ápoló, hidratáló hatása van, de tehetünk belőle egy keveset matt rúzsunk fölé is, amivel nemcsak ragyogást adunk szájsminkünknek, de gondoskodunk arról is, hogy ne száradjanak ki ajkaink a rúzstól. Végül pedig önállóan, szájfényként is remekel.

Borotalco Original Deo Spray

Borotalco Original Deo Spray

Borotalco Original Deo Spray

Az illata kifújáskor jellegzetes, nem állítom, hogy a legfinomabb, legalábbis akkor, ha a szokásos, virágillatú dezodorokhoz szoktál. Ellenben ez később egyáltalán nem feltűnő, izzadásgátló hatása pedig tényleg szuper a mostani melegben is. Egy kicsi, 45 ml-es kiszerelés került a dobozba, most ezt cipelem magammal mindenhová amíg tart, bár be kell vallani, egy átlagos, dolgozós napon úgy igazán nem volt szükség az újrafújásra, tette a dolgát az elvárások szerint.

Helia-D Beauty Complex Solar Szépségvitamin Étrend-Kiegészítő Kapszula

Helia-D Beauty Complex Solar Szépségvitamin Étrend-Kiegészítő Kapszula

Helia-D Beauty Complex Solar Szépségvitamin Étrend-Kiegészítő Kapszula

 Még csak a havi adag felénél járok, így a teljes hatásról nem tudok számot adni, ám miután napozni ritkán napozom, fényvédőzni pedig annál sűrűbben, nagyon tetszik, hogy ez a kapszula mégis segíti a picit nyáriasabb bőrszín kialakulását, illetve megtartását. (Leírása alapján egyébként a napozás vagy szoláriumozás során megszerzett barnaság felett is őrködik.) Kíváncsian várom, mire lesz képes a havi adag, többféle, hasznos vitamint tartalmaz, érdemes lenne nyár végéig szedni, hogy a kis nyári színem tartsa magát napon aszalódás nélkül is.

Helia-D Bőrfeszesítő Testápoló

Helia-D Bőrfeszesítő Testápoló

Helia-D Bőrfeszesítő Testápoló

A márkától egy másik termék is volt a dobozban, egy pumpás testápoló, normál kiszerelésben. Ezt a típust már próbáltam, és most sem okozott csalódást. Nagyon könnyed, virágos illata van, tetszik, hogy az a fajta, ami nyári melegben sem émelyítő. Állaga egészen lágy és hihetetlenül jól beszívódik, hidratáló hatását azonnal érezni és pluszban puha, selymes tapintású lesz bőrünk. Nyárra abszolút tökéletes, bár bőrfeszesítő néven találjuk meg, szerintem egy strandolós nap után is tökéletes lesz a készítmény, hogy hidratálja, nyugtassa a bőrt anélkül, hogy ragacsossá tenné azt.

Maria Nila Head and Hair Heal Sampon

Maria Nila Head and Hair Heal Sampon

Maria Nila Head and Hair Heal Sampon

Egyfelől sajnálom, hogy csak 100 ml-es kiszerelésben került bele ez a sampon a dobozba, mert nagyon szuper volt használni, másfelől azonban örülök, hogy rátaláltam, és egyúttal meg van, milyen utazó méretű sampont viszek magammal majd a nyaralásra. Az illata csodás, a színe barackos és az állaga is megfelelő, hogy jól el lehessen oszlatni a hajban. Tisztító, ápoló hatásával elégedett voltam és tetszett, hogy nem kellett belőle hatalmas mennyiség. Az pedig még inkább, hogy a márka a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet, mind a termékei összetételét, mind pedig a csomagolást nézve.

Palmer’s Kakaóvajas Natural Bronze Önbarnító Testápoló

Palmer's Kakaóvajas Natural Bronze Önbarnító Testápoló

Palmer’s Kakaóvajas Natural Bronze Önbarnító Testápoló

Ez lett az egyik kedvencem a dobozból, kezdő önbarnítózóknak ez a testápoló kötelező! Az illata finom kakaós, és ami önbarnítóknál fontos, pár óra múlva sem leszünk vállalhatatlanul mű, önbarnító szagúak. Valamennyire érezni, de semmi extra, nyugodtan mehetünk emberek közé. Ami ennél is jobb, hogy az állag és önbarnítási képesség tökéletes arányban áll: elég gyorsan felszívódik ahhoz, hogy ne kelljen órákig bugyiban flangálni attól félve, hogy mindent összefogunk (nem, nem fogunk, semmilyen ruhám, alsóneműm és az ágynemű sem barnult be tőle) ám nem olyan gyorsan, hogy ne lehessen egyenletesen elkenni. Így ha akarjuk, használhatjuk reggel (tíz percet várjunk, utána jöhet a ruha), vagy zárhatjuk vele a napot, ahogy tetszik. A hatását pár óra múltán már észrevesszük. Nem leszünk egy kenéstől csokibarnák (szerencsére), ám ha világos bőröd van, egyértelműen észre fogod venni a változást, két-három alkalom után pedig szuper jó nyárias színed lesz.

Revolution Re-Loaded Szemhéjpúder Paletta Newtrals 2

Revolution Re-Loaded Szemhéjpúder Paletta Newtrals 2

Revolution Re-Loaded Szemhéjpúder Paletta Newtrals 2

Ez a paletta álomszép! Élőben sokkal, de sokkal szebb színei vannak, mint a netes képeken. Fényes és matt árnyalatok egyaránt kerültek a 15 szín közé, amik a barnás-bézses, illetve a gyönyörű mályvás-barackos tengelyen mozognak, de találunk a palettában téglavörös és rózsás színt is. Tetszett, hogy a vezető árnyalatokat megtaláljuk világosabb és sötétebb, illetve matt és fényes kivitelben, amitől még jobban kombinálhatók. A barnás tónusok tökéletesek egy natúr füstös szemsminkhez, a többi árnyalattól ne féljünk, nagyon szépek a bőrön, jól építhetők, és ha nem akarunk zsonglőrködni a színekkel, önmagukban is remekül mutatnak. Nyári palettának írják, de szerintem ezek a színek éven át nagyon jól kihasználhatók.

Revox Daily Sun Shield SPF 50

Revox Daily Sun Shield SPF 50

Revox Daily Sun Shield SPF 50

Jó arcra való fényvédőt nagyon, nagyon nehéz találni, pláne, ha az ár is döntő szempont. A Revoxnak ez az 50 faktoros arcra való fényvédője azonban egyértelműen a kipróbálásra érdemesek közé tartozik. Kombinált bőröm van, mégis kényelmes használni, erős bőrfényt nem ad szerencsére, így nem nézek ki már alapjáraton úgy, mint akinek csillog a feje a zsírtól. Hidratáló hatása azonban meglepően jó: vízhiányos a bőröm, de egy kis hidratáló toner elegendő mellé, a többiről gondoskodik. Alapozót nyáron nem szeretek használni, színezett krémemmel azonban jól együttműködött, kis púder ment rá a nap felénél és ennyi elég is volt. Szememet nem csípi, ami örömteli, strandoláskor is bevethető. Színe fehér, állaga jól kenhető, krémes, illata kellemes és szerencsére csak enyhe.

Skeyndor Bőrápoló Csomag

Skeyndor Bőrápoló Csomag

Skeyndor Bőrápoló Csomag

Nem is kerülhetett volna hozzám jobb a márka vízhiányos bőrre szánt arcápoló kúrájánál. Ebben egy kis kiszerelésű, érezhetően azonnal és alaposan hidratáló krém mellé háromféle ampulla került, amiket felváltva használtam el egy-egy nap. Esti arcpolási rutinba építettem bele, a szérumok közt volt hámlasztó hatású, 15%-os hatóerővel, ami kimondottan jónak számít, valamint hidratáló ás nyugtató hatású, több darab is. Az ampullák kiadós mennyiséget tartalmaznak, arcra és nyakra, dekoltázsra is megfelelően jut a készítményekből – érdemes több részletben felvinni, úgy kényelmesebb eloszlatni a folyadékokat. Mindegyik típus gyorsan felszívódott, tetszett, hogy ragacsos érzetet nem hagytak. Lehet mellettük más szérumot is használni, volt, hogy szokásos anti-aging szérumommal együtt alkalmaztam, akkor sem volt sok a kettő érzetre és a hidratáló krém is szépen felszívódott. A krém is hasonlóan, enyhén illatos mint a szérumok, állaga kellemes. Nekem összességében tetszett ez a kúra és biztos vagyok benne, hogy jót tett vízhiányos bőröm állapotának, pláne a mostani, nyári melegben.

St. Tropez Self Tan Purity Önbarnító Permet Arcra

St. Tropez Self Tan Purity Önbarnító Permet Arcra

St. Tropez Self Tan Purity Önbarnító Permet Arcra

Ha azt gondolod, a 14 ml kevés, még nem próbáltad ezt az önbarnítót. Két spriccentés elég belőle (én a tenyerembe fújtam és úgy dolgoztam el), a hatása pedig fantasztikus! Párban a Palmer’s mellé ezt tettem az arcomra, mert őszintén szólva a klasszikus önbarnító krémek az én arcbőrömnek nagyon nehezek. Ellenben ezen nem tudok fogást találni. Nagyon szépen barnít, egyeletesen, természetesen, és olyan könnyed, mintha magamra sem kentem volna. Hibátlan, tökéletes úgy, ahogy van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top