nlc.hu
Trend

2022-es divat 50 év felett

2022-es divat 50 felett – 5 tipp, amivel még stílusosabb lehetsz

Mi áll jól 50 éves kor felett, abból ami idén divat? Sok minden, mutatjuk!

Visszagondolva azt hisszük, hogy amíg huszonévesek vagyunk, egy kis túlzással, szinte bármi jól áll(t). Aztán idővel változik a stílusunk, formálódunk, változunk mi magunk is, és egy bizonyos kor után eszünk ágában sincs feláldozni magunkat a divat oltárán. A 2022-es tavaszi divat azonban sok olyan ruhadarabot és színt hoz az életünkbe, amit örülnénk, ha az 50 felettiek is kipróbálnának.

Dinnyezöld

magenta és a mentazöld mellett a dinnyezöld egyértelműen a 2022-es jó idő slágerszíne. Élénk, imádni való és egészen biztosan nem maradsz észrevétlen, ha ezt a színt viseled. Földszínekkel kombinálva letisztult hatást érhetsz el, az arannyal a glames vonalat erősítheted, kékkel pedig nagyon egyedivé teheted az outfitedet.

Nő zöld kabátban

A dinnyezöld az idei tavasz egyik legdivatosabb színe
(Fotó: Getty Images)

Kontrasztok

A kontrasztok elképesztően trendik idén, csak azt kell megtalálni, hogy kinek milyen színek állnak jól. A fekete és a fehér örök klasszikusa is divatos, ami nagyon jól passzol az ősz és a hamvas hajszínhez is. Mellé kiegészítőként bátran viselj egy színes táskát vagy cipőt.

Nő sétál az utcán

A kontrasztokhoz érettség is kell
(Fotó: Getty Images)

Sportos és csinos

A farmerkabátok idén is divatosak, és a virágos ruháktól is roskadoznak a kirakatok. A kettőt nagyon jól lehet kombinálni, és ha egy platformos sneakert viselsz a szettedhez, ki is pipálhatod a sportosan csinos megjelenést.

Nő a parton

A farmer és egy laza piros ruha 50 felett is csinos
(Fotó: Getty Images)

Napsárga

A napsárga rendszerint a bátrabbak színe, pedig sok mindenkinek jól áll. A barna bőrön kifejezetten jól mutat, és igazi tavaszi, nyári szín. Nagyon jól lehet kombinálni pasztellszínekkel, bézzsel, fehérrel, és egy egyszerű farmeres szettet is képes feldobni.

Nő mosolyog

Bátran viselj sárgát!
(Fotó: Getty Images)

Fehér, az örök divat

A fehér színt nem lehet megunni, mert letisztult, mindenhez illik, és sokféleképpen lehet kombinálni. 50 felett pedig kifejezetten előnyös ez a szín, mert megvilágítja az arcot, és lágyítja a vonásokat. A blézerek idén újra fénykorukat élik, így egy fehér vagy krémszínű blézerrel nem lőhetsz mellé.

Olvasó nő

A fehér mindig jó választás
(Fotó: Getty Images)

Még több trend!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top