nlc.hu
Trend

Fiatalító gardróbrendezés

Ezt a 3 dolgot száműzd a ruhatáradból, ha fiatalosabbnak akarsz látszani!

A divatszakértő szerint ha ezt a három dolgot nem viseljük, akár egy évtizedet is letagadhatunk.

Tamsen Fedal amerikai televíziós újságíró életvezetési- és divattanácsait osztja meg videóiban a TikTokon. Az 51 éves nő egyik videója különösen nagyot ment a közösségi oldalon: ebben azt fejtette ki, mi az a három ruhadarab, amit célszerű kihajítanunk a ruhatárunkból abban az esetben, ha szeretnénk akár 10 évvel fiatalabbnak látszani.

Gardróbrendezés

Gardróbrendezés (Fotó: Getty Images)

„Nem szeretem a szabályokat, ezt ti is tudjátok, de szeretek odafigyelni arra, mi az, ami működik, ahogy múlnak az évek, szóval tessék. Először is tisztában kell lennünk azzal, hogy az öltözködésnek ereje van. A ruhák azt fejezik ki, hogy ki vagy, és mindig hűnek kell lenned magadhoz, amikor felöltözöl” – fogalmazott Fedal.

A nő szerint az első, amitől meg kell szabadulnunk, azok a túlméretezett mintákkal díszített ruhadarabok. Ezek ugyanis öregítenek, épp ezért azt tanácsolja, hogy gondolkodjunk inkább apróbb mintás holmikban.

A második, aminek célszerű búcsút intenünk, azok a régi, lehasznált farmernadrágok, melyeket a szekrényben őrizgetünk, azzal hitegetve magunkat, hogy egyszer még felvesszük őket. „Vidd el magad egy randira az áruházba, csukd magadra a próbafülkét és próbálj fel annyi farmert, amennyit csak tudsz, amíg meg nem találod azt, amelyik passzol az alakodhoz, és jól is érzed magad benne” – tanácsolta.

A harmadik kategória, amit érdemes száműzni a gardróbból, azok a formátlan, zsákszerű ruhák. „A nagyszerű stílus a nagyszerű arányokról szól, és olyan ruhákkal érhető el, amelyek előnyös formát hoznak létre, és kiemelik a legjobb arányokat” – magyarázta. Hozzátette, hogy a többség számára azok a darabok az előnyösek, melyek a derekat vékonyabbnak, míg a melleket és a csípőt kereknek mutatják, ugyanakkor fontos, hogy mindenki egyénileg találjon rá a számára legmegfelelőbb szabásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top