nlc.hu
Trend

Olvadnak a csokoládék az angol boltokban

Tömegével olvadnak a csokoládék az angol boltokban – rémisztő videó

Csokirajongók, ne nézzetek ide! Szénné olvadt, a csomagolásában lötyögő bolti csokikról jött videó, amik nem bírják a mostani angliai hőhullámot.
Csokoládék

A héten akár 40 fokot is mutathat a hőmérő Angliában, és a légkondicionálókban nem annyira gazdag szigetország alaposan megszenvedi ezt. Az angolok egyre-másra csodálkoznak rá a hőségre. Most például egy TikTok videó látott napvilágot arról, ahogy egy szupermarketben jól láthatóan olvadoznak a csokoládék a polcokon – írja a LadBible.

A videó különféle csokitermékeket mutat egy bolt polcán, melyek láthatóan kókadoznak a nagy melegben. Nem éppen úgy festenek, mint amit le akarnál emelni onnan, és erősen kétséges, hogy most vagy akár a nagy meleg után ezek az édességek még eladhatóak lesznek-e. A Wakefieldben rögzített videót közel kétmillióan látták már. Több kommentelő felhívja a figyelmet, hogy az ő országukban az élelmiszerboltokban kötelező a légkondicionáló berendezés használata. Egy ausztrál kommentelő azt is hozzáteszi, hogy náluk több növényi olajat raknak a csokoládékba pont azért, hogy kevésbé legyenek olvadékonyak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top