nlc.hu
Trend

Pintér Adrienn szakmát váltott

Új szakmába vágott Pintér Adrienn

Kismamákon szeretne segíteni Ada.

Pintér Adrienn, Ada háromgyerekes édesanyaként új szakmát tanult ki. Az egykori műsorvezető kislánya, Freya májusban lett egy éves, az anyuka pedig az otthon töltött időszakot arra használta ki, hogy olyan szakmába vágott, amiről még kevesen hallottak. Az új irányzatról a TV2 Mokkában mesélt.

Pintér Adrienn

Pintér Adrienn, Ada (Fotó: Korponai Tamás)

„A Love Your Belly az egy speciális dolog, szétnyílt hasizom regeneráló torna – kezdte Ada. – Nem egy olyan hétköznapi edzésre kell gondolni, amikor bemegyünk és ugrálunk kettőt, vagy csinálunk három guggolást, hanem itt sérült testrésszel dolgozunk és azt próbáljuk regenerálni.”

Ada hozzátette, hogy bár neki szülés után nem volt ilyen problémája, szerinte nem csak a kismamáknak lehet szükségük erre az edzésformára, hanem akár a férfiaknak is. 

A tévés a közösségi oldalain több videóban is megosztja a gyakorlatokat. Instagram-oldaláról pedig az is kiderült, hogy az évek óta Németországban élő Ada és családja éppen költözködnek. Ugyan korábban említette, hogy lehet, egyszer majd hazaköltözik férjével, és három gyermekével, egyelőre viszont nem tudni, hogy ez most fog-e megtörténni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top