nlc.hu
Trend

Leárazott táskák 7000 forint alatt

Leárazás-körkép: 30 divatos táska 7000 forint alatt

Akár még a nyárra, akár már az őszi-téli szezonra újítanál be egy-két táskát, a leárazásokon szuper darabokat találhatsz. Mutatjuk az akciós kedvenceinket, 2995 forinttól.
táska leárazás akció divat

Nagyméretű táskák 

A nagyméretű táskákat elsősorban a praktikusságuk miatt kedveljük, azonban bőséges befogadóképességük mellett nem utolsó szempont az sem, hogy lehetőleg minél mutatósabbak is legyenek. Shopperek, tote bagek, strandtáskák és társaik, melyeket most nagyon jó árakon szerezhetsz be…

Nagyméretű táskák
Megnézem
Összes kép (10)

Közepes méretű válltáskák, kézitáskák 

A közepes méretű váll- illetve kézitáskákat viseljük a leggyakrabban, így épp ezek azok, melyekből mindig jöhet eggyel több. Klasszikus fazonok vagy épp szezonálisan trendi kreációk is levadászhatók most jelentős árengedménnyel.

Közepes méretű válltáskák, kézitáskák
Megnézem
Összes kép (10)

Kistáskák, baguette-ek

A kistáskákban, baguette táskákban ugyan nem cipelhetjük magunkkal a fél életünket, azonban alkalmi viseletként, elegánsabb szettekhez kétségkívül ezek passzolnak a legjobban, így nem árt ilyenekből is betárazni néhány sikkes darabot, most épp olcsóbban.

Kistáskák, baguette-ek
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top