nlc.hu
Trend

Novák Katalin ruhája II. Erzsébet temetésén

Ebben a szettben jelent meg Novák Katalin II. Erzsébet temetésén – fotó

Elegáns volt.

II. Erzsébet királynő búcsúszertartásán több száz hazai és külföldi meghívott vesz részt, köztük állam- és kormányfők, valamint az európai monarchiák uralkodói.
 
Az eseményen részt vett Magyarország köztársasági elnöke, Novák Katalin is, aki férjével utazott el a királynő utolsó útjára, hogy lerója tiszteletét.

 

A Metropol kiszúrta, hogy magyar divattervezők ruháit viselte Novák Katalin Erzsébet királynő temetésén. Tradíció és a modern stílus ötvöződik az elnök asszony szettjében. A kalapot Vecsei Zsófia, fiatal tervező készítette, a ruhát pedig Hampel Katalin.

II. Erzsébet temetését  szeptember 19-én, hétfőn tartották, az eseményre többek között Novák Katalin köztársasági elnök és házastársa is meghívást kapott

novák katalin

Novák Katalin köztársasági elnök beszédet mond a Magyarország Barátai közösség köszöntésén a Sándor-palotában 2022. szeptember 17-én (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top