Ezzel a trükkel azonnal hófehér lesz a sneakered

nlc | 2022. Szeptember 22.
A szandálszezont hamarosan felváltja a sportcipők időszaka, ezért praktikus, ha van egy gyors tisztító trükk a tarsolyodban.

Szeretjük a sneakereket, mert praktikusak, kényelmesek és ugyanúgy felvehetők egy lazább hétköznapra, mint egy elegánsabb összeállításhoz, persze ehhez az is fontos, hogy tisztán tartsuk őket, amennyire csak lehetséges.

Fotó: Getty Images/monkeybusinessimages

Egy ideális világban mondjuk ezek a surranók taszítanák a port és az esőt, de addig is, amíg feltalálják ezt a megoldást, maradnak az olyan házi praktikák, mint a következő. 

Amire szükséged lesz: 

Egy nagyobb adag fogkrémet kenj a fogkefére, és óvatos mozdulatokkal sikáld át a sportcipődet, különös tekintettel azokra a részekre, amik enyhén bepiszkolódtak. Vigyázz, ne erőből csináld, nehogy kárt tegyél a felületben! Ha úgy érzed, hogy nem elég a felvitt mennyiség, akkor tegyél még hozzá, végül, amikor már elég tisztának találod, egy nedves törlőkendővel egyszerűen töröld le a cipőről a fogkrémet. 

Az egész 5 percnél többet nem vesz igénybe, és utána rögtön újra csatarendbe állíthatod a cipőt, szemben azzal, ha kimosod, hiszen ott legalább egy napos száradási idővel is számolni kell. Ha pedig szagtalanítanál is, arra is van hatékony tippünk!

Exit mobile version