nlc.hu
Trend

A legmenőbb manikűrök Halloweenre

A következő manikűrökkel nem lőhetsz mellé idén Halloweenkor

A cukitól a kifejezetten paráig elhoztunk neked most 7 inspirációt a halloweeni manikűrödhöz.

Imádjuk a nagyobb ünnepeket a karácsonytól a húsvétig, mert olyankor mindig van ürügyünk arra, hogy egy kicsit extrább manikűrt villantsunk. Persze nyilván a halloween nem hagyományosan magyar ünnep, de azért vitathatatlanul kezd a kultúránk részévé válni (sőt!), ezért október végén egyértelmű, hogy kidíszítjük a körmeinket. És most aztán tényleg nem kell visszafogottnak lenni!

Halloweeni körmök

Fotó: Dariia Chernenko/Getty Images

Szellemes minták, csupa csillogás és a popkultúra leghírhedtebb gonosztevői mind megférnek a kezeden halloweenkor. Hogy pontosan milyen irányban szeretnél elindulni a manikűröddel, az csakis rajtad múlik. Éppen ezért most hoztunk egy pár példát a legmenőbb halloweeni körmökre, amiket megmutathatsz majd a manikűrösödnek.

Valódi művészet

Ha a körmösödről tudod, hogy észvesztően jó a kézügyessége, és a kihívásokat is szereti, akkor ezt a mintát mindenképpen játszd be nála. Persze az sem mellékes, hogy te is nagy horrorrajongó legyél, a mani lényege ugyanis a klasszikus horrorszörnyek megidézése. Elengednéd a para figurákat? A szürke-vérpiros kombináció önmagában is szuper díszítés lehet.

Ijesztő francia

A klasszikus vonalon maradnál? Akkor dobd fel a francia manikűrödet halloween-témájú mintákkal. Jöhet a pókháló, a denevér, de akár a szellem is! Ha nem tudsz egyetlen díszítés mellett lehorgonyozni, most jött el az a pillanat, amikor nem is kell: mehet minden a körmeidre.

Helló, Casper

Kell egy szupersikkes alap – mondjuk mit szólnál a teknőcmintához? –, amire mehetnek kontrasztként a fehér szellemek. Stílusos, halloweeni, de mégsem túl hivalkodó.

Tim Burton-rajongóknak

Senki sem csinálja olyan jól az ijesztgetést, mint Tim Burton. Az ő figurái mára megkerülhetetlenné váltak, ha halloweenről van szó. Miért ne díszítenéd fel a körmeidet a Burton munkásságát idéző designnal?!

Dark Disney

Nem vagy egy nagy horror-fan, sőt, kifejezetten utálod a rettegést, viszont nem maradnál ki a halloweeni hype-ból. Megértjük. Maradj a cuki vonalon, és alakítsd át halloween-kompatibilissé a kedvenc Disney-karaktereidet. Például Mickey-t és Minnie-t, esetleg egy-két Disney-hercegnővel sem lőhetsz mellé.

(P)aranyos

A cuki csapásirányon maradva hoztunk egy másik opciót: tündéri tökök, szellemek és csontvázak, akik egy kicsit sem ijesztőek. A metálosan csillogó narancs és pink színek teszik tökéletessé ezt a manit.

Boszorkánykodás

Ez a lila-fekete, boszorkánymintás manikűr annyira gyönyörű, hogy legszívesebben egész évben hordanánk. De most megelégszünk annyival, hogy boszinak öltözünk az október 31-ei buliban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top