nlc.hu
Trend

Halloween manikűr

5 látványos manikűr halloweenre

Napokon belül itt a halloween. Ha te is kedveled ezt az ünnepet, készíts alkalomhoz illő manikűrt! Ehhez adunk most néhány ötletet.

Tökfejes

A halloween legismertebb szimbóluma kétsgkívül a faragott tök. Ezt a motívumot a körmeidre is egyszerűen felfestheted. Ha van elég türelmed hozzá, akár mind a tízre, de látványos az is, ha csak 1-2 körmöt dekorálsz ki így. A magától értetődő alapszín a narancssárga, de helyette vagy mellette akár zöldet is használhatsz, melyre fekete körömlakkal fesd meg a szemeket és a szájakat!

Halloween manikűr

Fotó: Getty Images

Pókos

Ennek a pókos manikűrnek az elkészítéséhez fekete és narancsszínű strasszkövekre és különféle árnyalatú körömlakkokra, illetve kétségkívül némi kézügyességre is szükséged lesz. A pókos, illetve pókhálós körmökön a lakkozás alapszíne lehet fehér, de akár más világosabb árnyalat is. Miután az alapréteg megszáradt, ragaszd fel rá a strasszokat, melyek a pók fejét és potrohát, illetve a pókháló közepét adják majd. Ezt követően egy vékony ecset vagy akár egy fogpiszkáló segítségével, fekete körömlakkal fesd meg a pók lábait, illetve a pókhálót! A többi körmödet fesd ki feketére és/vagy narancssárgára!

Halloween manikűr

Fotó: Getty Images

Boszorkányos

Szintén jól mutat csak 1-2 körmön, de akár az összesen is ez a boszorkánysüveges körömfestés. Az alapszín itt a zöld, melyre száradás után feketével festheted rá a különböző formájú boszorkánysüvegeket. A dizájnt még kidolgozottabbá teheted, ha a süvegekre színes díszítéseket is festesz.

Halloween manikűr

Fotó: Getty Images

Ördögi

A klasszikus vörös lakkozás halloweenre illő változata ez az ördögös dizájn. A hüvelyk-, a mutató- és a kisujjad körmét lakkozd ki egyszínű vörösre, a gyűrűs- és a középső ujjadra viszont alapként natúr színű vagy átlátszó lakk kerüljön! Száradás után a képen látható módon, a vörös, illetve fekete és fehér színek használatával fesd meg rájuk az ördögfejet, illetve -farkat!

Halloween manikűr

Fotó: Getty Images

Minimál

Ha nem szeretnél figurális díszítéseket festeni, vagy nincs elég kézügyességed hozzá, ezzel a minimál stílusú lakkozással is a körmeidre varázsolhatod a halloweeni hangulatot. Ehhez mindössze két színre, az ünnep legjellegzetesebb árnyalataira, vagyis a feketére és a narancssárgára lesz szükséged. Először vidd fel a narancs alapot és hagyd megszáradni, ezt követően akár – a francia manikűrt idéző módon – a körömvégeket, akár a körmök felét, háromnegyedét lakkozd át fekete színnel is!

Halloween manikűr

Fotó: Getty Images

Még több halloween

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top