nlc.hu
Trend

Kiveszik a Bountyt a Celebrations dobozokból

NEEEEM!!!! Ezek kiveszik a Bountyt a Celebrations karácsonyi csokidobozaiból

Mély felháborodásunknak adunk hangot: merényletet követtek el a Celebrations csokidobozok kedvelői ellen. Mivel egy közvélemény-kutatás szerint a Bounty számít a legkevésbé kedvelt csokinak a dobozban, egyszerűen eltávolították onnan a kókuszos finomságot.

Világ Bounty-rajongói egyesüljetek! Karácsony előtt kivonják a Bounty csokikat Celebrations dobozokból, mivel egy felmérés azt mutatta, hogy a vásárlók 39 százaléka ezt a csokit kedvelte a legkevésbé a dobozban. Emiatt egy új kiadást dobnak piacra, amiben több lesz a maradék öt csokifajtából, a Marsból, a Snickersből, a Milky Wayből, a Galaxyből és a Maltesersből. Aki korábban vásárolt olyan Celebrations dobozt, amiben még volt Bounty, bizonyos Tesco áruházakban még visszaválthatja Nagy-Britanniában az új kiadásra a terméket – írja a brit Telegraph.

Celebrations

Egy doboz Celebrations

Arról még nem szól a fáma, hogy a csere csak a britekre vonatkozik-e, vagy az egész világ retteghet a kókuszos finomság eltűnésétől, de a helyzet mindenesetre aggasztó. A vásárlók 28 százaléka szerint a kókusznak egyszerűen nincs helye a csokoládéban. A Celebrations gyártója, a Mars Wrigley szerint a döntésük egyelőre nem végleges, ugyanis a vásárlók 18 százaléka pont a Bountyt tartja a kedvencének a dobozból, és ez főképp az 55 éven felüliekre igaz. Igazságot a Bountynak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top