nlc.hu
Trend

Megható reklámban láthatjuk Haumann Pétert

Megható karácsonyi reklámban láthatjuk Haumann Pétert és fiát, Haumann Mátét

Kedves, karácsonyi kisfilmben tűnik fel a nemrégiben elhunyt színész ikon, Haumann Péter.
Haumann Péter

A Zwack Unicum Nyrt. legújabb karácsonyi filmjében egy ikonikus színészpáros, Haumann Máté, és édesapja, a 81 éves korában elhunyt Haumann Péter idézik meg az ünnepi hagyományok varázslatát, a hazatérés és az együtt töltött idő örömét, valamint apák és fiaik kivételes kötelékét.

Különleges helyet foglal el a szívemben ez a reklámfilm, olyan emlékeket adott és idézett fel, amelyekre szeretettel tekintek vissza. Édesapám munkamorálja rendkívüli példaértékkel bír számomra, odaadására és kitartására mindig felnéztem. Ezt a tanítását viszem magammal tovább, igazi kincsként őrzöm” – mondta el Haumann Máté a Szeretlek Magyarországnak, hozzátéve:

A családunk számára a karácsony mindig rendkívül fontos szerepet töltött be.

A színész édesapja, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, a nemzet színésze méltósággal viselt hosszú betegség után hunyt el 2022 május 28-án.

A legújabb karácsonyi film 2022 elején különleges helyszíneken, különleges technikával és izgalmas kamerabeállításokkal készült Nyitrai Márton rendezésében. 

Kiemelt kép: YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top