nlc.hu
Trend

Gúnyolták a teste miatt, plus size utazóblogger lett

Gúnyolták a teste miatt, most plus size influencerként beutazza a világot

A fiatal nő rájött, hogy komoly piaci rést jelent plus size nőknek utazásokat szervezni.
Kirsty Leanne plus size utazó influenszer

Kirsty Leanne már évekkel ezelőtt biztos volt abban, hogy szeretné beutazni a világot, de testsúlya miatt folyamatosan bántó kritikákat kapott, ő pedig egyszerűen úgy érezte, „túl kövér az utazáshoz”. Aztán ahogy elvégezte az egyetemet, rájött, hogy plus size nőként ugyanúgy joga van az utazáshoz, és nem kell emiatt kényelmetlenül éreznie magát.

A 29 éves angol nő nem foglalkozott az előítéletekkel, és utazni kezdett. Útjai során olyan szállodákat keresett, ahol nagyobbak és erősebbek a székek, nincs ágyrács az ágyban, a programok és szabadidős elfoglaltságok a túlsúlyos emberek számára is élvezetesek, és úgy általában kedvesebbek a plus size emberekkel, mint helyeken. Aztán rájött, hogy ez egy komoly piaci rés, így ma már főállású utazási influenszer lett.

Szeretném arra bátorítani az embereket, hogy nagyobb testtel is beutazhatják a világot, és emellett minden információt meg akarok adni nekik, amire szükségük van ahhoz, hogy kényelmesen utazhassanak

– foglalta össze a küldetését Kirsty.

@kirstyleannetravels IF TRAVELLING WHILE PLUS SIZE IS SO HARD, WHY DO YOU KEEP DOING IT? 👀 This is one of the most common questions I get asked by people why they see my posts. If it’s so hard, why do you keep doing it? 🤔 While travelling in a larger body may look like it’s a lot of stress and hard work from the outside, when you’re armed with the right knowledge and tools, it’s one of the most rewarding things ever! I’m forever coming across new obstacles and learning more about myself but honestly, I love it. More importantly, I love sharing the things I’ve learnt on my travels with YOU! 🥰❤️ Travel can be difficult for anyone, but it’s so so worth it when you get to experience magical moments like these ✨ #travelblogger #plussizetraveltok #plussize #travellingwhilefat #plussizetraveltoo #fatandhappy ♬ original sound - kirstyleanne•plus size travel

A fiatal nő most csoportos plus size utazásokat szervez, és folyamatosan feltérképezi azokat a helyeket, ahol a teltebb nők is jól érezhetik magukat. Közben a TikTok-csatornáján plus size utazási tippeket oszt meg a követőivel. Tapasztalata alapján az Egyesült Államok és Mexikó a legelfogadóbb, ha a túlsúlyos emberek utazásáról van szó.

A követői nagyon hálásak neki, volt aki azért mondott köszönetet, mert Kirsty hatására végre fel mert ülni a repülőre, hogy elmenjen nyaralni. 

(The Sun)

(Kiemelt kép: TikTok/kirstyleannetravels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top