Az aligruhák éjszakája – MTV EMA 2022

Megyeri Nikolett | 2022. November 14.
A MTV EMA 2022-es díjátadó gáláján azok a résztvevők testesítették meg a visszafogottságot, akik egyáltalán nem villantottak sem alsóneműt, sem pedig bimbótapaszt. Aligruha-mustra a vörös szőnyegről.

A németországi Düsseldorfban rendezték meg vasárnap az MTV Europe Music Awards idei gáláját. Bár a díjra egy sor A-listás világsztárt jelöltek, közülük csak meglehetősen kevesen jelentek meg személyesen az eseményen. A helyi hírességekkel kiegészült vendégsereg viszont annál inkább kimaxolta a tévécsatorna díjátadóinak mindenkori hallgatólagos dress code-ját: a pőreséget.

Taylor Swift (Fotó: Daniele Venturelli )

A fekete bodyból és kristályokkal kirakott hálóból álló öltözékben Taylor Swift volt az est egyik legelegánsabban öltözött híressége. A kreációt David Koma brit divattervező 2019-es tavaszi kollekciójából választotta és tökéletesen illett is abba a koncepcióba, melynek jegyében az énekesnő a Look What You Made Me Do, illetve a Bejeweled című dalaihoz kapcsolódóan rendszeresen visel kristályokkal bőségesen díszített outfiteket.

Rita Ora és Taika Waititi (Fotó: Sven Hoogerhuis/BSR Agency/Getty Images)

A gála házigazdái ezúttal Rita Ora és férje, Taika Waititi voltak. Az énekesnő egy virágos csipkeruhában érkezett meg a vörös szőnyegre. A ruha alá sikerült megfelelő árnyalatú és tónusú bimbótapaszt ragasztanija, míg a alsóneműjét szinte teljesen takarta a virág és a dupla szoknyarész, mindennek eredményeképp pedig az ő öltözéke is a szofisztikáltabbak közé tartozott. 

Maya Jama (Fotó: Henning Kaiser/picture alliance via Getty Images)

Maya Jama brit médiaszemélyiség és DJ a testszínű bodyra vett, hosszában csíkos, áttetsző estélyijében szintén az esemény legjobban öltözött résztvevői között említhető.

Elif Demirezer (Fotó: Kate Green/Getty Images for MTV)

Elif Demirezer török-német dalszerző-énekesnő fűzős-uszályos szettje szintén nem sokat takart, viszont amit feltétlenül muszáj volt, azt mégis tűpontosan elfedte. 

Marnie Simpson és Chloe Ferry (Fotó: Ian West/PA Images via Getty Images)

A MTV Geordie Shore című valóságshow-ját Marnie Simpson és Chloe Ferry képviselték a gálán. Míg Simpson egy eléggé közhelyes csipke minit viselt, addig Ferry ruhája mintha a fekete, wishes koppintása lett volna Marilyn Monroe 1962-es, ikonikus pucérruhájának, melyben Kim Kardashian parádézott az idei MET-gálán.

Leonie Hanne (Fotó: Daniele Venturelli )

Leonie Hanne öltözéke valahol félúton volt egy megfáradt tollseprű és egy viharvert paradicsommadár között, ám nagyságrendekkel kevésbé lett volna melléfogás, ha a német influencer a plasztikfényű, olcsó hatású bimbótapaszok helyett például egy nude színű bodyt vesz fel alá.

Becca Dudley (Fotó: Kate Green/Getty Images for MTV)

Becca Dudley brit DJ és médiaszemélyiség nem különösebben erőltette meg magát a ruhaválasztáskor, arra azonban minimum odafigyelhetett volna, hogy a testre simuló overálhoz vagy a minta vonala alá illeszkedő, vagy pedig testszínű bugyit húzzon.

Gayle (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Az amerikai énekesnő Gayle szemmel láthatólag gót stílusban próbált meg felöltözni, ám ezt az explicit, pusztító igénytelenséget joggal kéri ki magának minden gót. 

Akik nem villantottak bugyit

Leomie Anderson (Fotó: Daniele Venturelli )

A fűző, lakkbőr mini, operakesztyű, kilónyi strassz és platformcipő kombinációja elméletben nem tűnik kifejezetten mértékletesnek, ám Leomie Anderson brit modell ebben az összeállításban mégis azon kevesek közé tartozott a gálán, akik nem villantottak alsóneműt.

Ava Max (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Ava Max bársony melltartóból és fémkarikákba kapaszkodó, buggyos anyagdarabból álló öltözéke is igazán szolidnak, szinte már konzervatívnak hatott ebben a közegben. 

Victoria Swarovski (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Az osztrák énekesnő és kristálybirodalom-örökösnő Victoria Swarovski combtőig sliccelt, pezsgőszínű láncruhában fogta vissza magát, megidézve egyszersmind a 21. születésnapját ünneplő Paris Hiltont is 2002-ből.

Bebe Rexha (Fotó: Ian West/PA Images via Getty Images)

A legkevesebb bőrfelület azonban kétségkívül Bebe Rexha testén maradt fedetlenül, akinek konkrétan csak a feje látszott ki ebből az absztrakt, levél formájú panellel felturbózott bársony overálból.

Exit mobile version