nlc.hu
Trend

Hot dog feliratot tetováltatott a homlokára

Olyat tetováltatott a homlokára, hogy mindenki értetlenül áll előtte

Többen úgy gondolják, hogy a tetoválóművésznek el kellett volna utasítania a felkérést, mert olyan tetkót kért a férfi.
Hot Dog feliratot tetoválnak egy férfi homlokára

Manapság már egyáltalán nem számít különleges dolognak, ha valakinek tetoválása van; egyre kevésbé van jelentősége a munkavállalás során egy-egy testre varrt mintának, persze nem mindegy, hová és mit tetováltatunk magunkra. Egy fiatal férfi olyan tetkót vállalt be, amit a netezők csak a „örökös munkanélküliség” zálogának neveztek.

A @nomad_radtattoo nevű TikTok-felhasználó osztott meg egy videót, amelyen az látható, hogy a férfi a hot dog szót tetováltatta a homlokára egy keresztet ábrázoló mintában. A Vancouverben élő tetoválóművész csak annyit fűzött hozzá a videóhoz, amit a férfi mondott neki a procedúra elején: „Nagyon izgatott vagyok, hogy végre lesz egy arctetoválásom. Durva lesz.”.

Tényleg durva lett a végeredmény, bár az nem derült ki, hogy a bevállalós férfi miért éppen a kifliben felszolgált virsli nevét tetováltatta a homlokára. Vagy valami teljesen másra utal a fején a felirat? Rejtély! Az viszont látszik a videón, hogy nem ez az első tetoválása, a karján több mintát is visel. Érdekes jelenet, amikor a tetoválóművész megkérdezi tőle, hogy a szülei büszkék lesznek-e rá. „Igen, biztosan” – vágja rá habozás nélkül.

A kommentelők szinte kivétel nélkül elborzadtak a nem mindennapi tetoválást bemutató videó láttán, amelyet mostanáig több mint ötmilliószor játszottak el. A kritikák nagy része más tetoválóművészektől érkezett, többen azt rótták fel kollégájuknak, hogy el kellett volna utasítania a megbízást, de ő nem így tett.

„Voltak bizonyos tetoválások, amelyeket nem voltam hajlandó megcsinálni. Ez is ebbe a kategóriába tartozott volna” – érvelt az egyik tetoválóművész kommentelő. Egy másik így fogalmazott: „Nyolc évig voltam tetoválóművész… én az ügyfél érdekében visszautasítottam volna ezt a tetoválást”.

De nem minden reakció volt negatív. Volt, aki azt sajnálta, hogy nem ő készíthette el a tetkót. „Nem tudom, ez mennyit jelent, de szerintem ez az egyik legjobb arctetoválás, amit valaha készítettek” – írta egy másik netező. Aztán voltak olyan vélemények is, amelyek szerint önmagában a felirattal és a tetkóval nem lenne nagy baj, ha nem a fickó homlokán lenne. Mások pedig azért örültek a videónak, mert amikor úgy érzik, egy-egy tetoválásuk nem biztos, hogy a legjobb döntés volt, megnézik a videót, és megnyugszanak. 

Egy korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy 2022-ben eljutottunk odáig, hogy az arctetoválás nem korlátozódik a rapperekre, a bűnözőkre vagy a férfiakra, és egyre elfogadottabb. Valaki pedig  azért tetováltatta az arcát, hogy soha ne kapjon unalmas munkát.

Frissítés!

A TikTokra felkerült egy újabb videó, amelyen ugyanaz a férfi látható, ahogy egy másik tetoválást csináltat szintén a homlokára, pont ugyanarra a helyre, mint az előzőt. Ezúttal a bundás virslit jelentő CORN DOG szókapcsolatot varrták a fejére, az előző tetoválásból pedig semmi sem látszik. Vagyis a hot dogos felirat csak átverés volt, és valószínűleg valamilyen felszívódó, eltűnő tetoválást készítettek.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/nomad_radtattoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top