nlc.hu
Trend

Karácsonyi csúnyapulcsik 2022

12 karácsonyi csúnyapulcsi, ami nem is csúnya

A rénszarvasostól a feliratoson át a grincsesig. Íme a 2022-es ünnepi szezon legtrendibb karácsonyi csúnyapulcsijai!

A karácsonyi csúnypulcsik trendje a nyolcvanas években az Amerikai Egyesült Államokból indult, azonban néhány éve már nálunk is divatba jöttek ezek a túldíszített, általában kedvesen humoros darabok. A holminak egyébként hivatalos világnapja is van, melyet december mindenkori harmadik péntekén – vagyis idén december 16-án – ünnepelhetnek az erre affinitást érzők. A karácsonyi pulóverek azonban lényegében végig aktuálisak az ünnepi szezon folyamán. Mutatjuk a kedvenceinket az idei kollekciókból, a négy legfelkapottabb kategóriában.

Norvég mintás

Karácsonyi csúnyapulcsik

1.: H&M, 2.: House, 3.: H&M 

A csúnyapulcsik legszolidabb verziói a norvégmintás modellek. Ezek egy része speciálisan karácsonyi dizájnnal készült, mint például a bal szélső, fagyöngyös sorral is díszített pulóver. Mások viszont lazábban, inkább stílusukat és/vagy színvilágukat tekintve utalnak az ünnepre, mint a rénszarvasos vagy a bárányos darabok, így ezek nem csak decemberben aktuálisak, de akár egész télen simán hordhatók.

Feliratos

Karácsonyi csúnyapulcsik

4.: H&M, 5.: House, 6.: Reserved

A karácsonyi pulóverek másik irányzata a feliratos – vagy feliratot is tartalmazó – dizájn. Akár rokonaik, a feliratos pólók esetében, úgy a pulcsira is kerülhet például idézet, szállóige, de valami semlegesebb gondolat, vagy akár valamilyen vicces vagy szarkasztikus szöveg is. Ízlés szerint.

Figurás

Karácsonyi csúnyapulcsik

7.: H&M, 8.: Cropp, 9.: Sinsay 

A „műfaj” kétségkívül legnépszerűbb kategóriája a figurás karácsonyi pulóver. Ezen belül aztán bőségzavarban válogathatunk, hiszen a kínálatban megtalálunk gyakorlatilag mindent, az olyan hagyományos mintáktól kezdve mint a Mikulás vagy a karácsonyfa, a cuki állatokon át egészen a grincsig. 

Sikkes

Karácsonyi csúnyapulcsik

10.: H&M, 11.: Mohito, 12.:Reserved

Karácsonyi pulóverekből is létezik mindemellett egy sikkesebb, elegánsabb irányzat, aminek fő jellemzője a csillogás, mely lehet visszafogottabb, de akár egészen giccses is. Ebbe a kategóriába soroljuk az egészében csillámos anyagú pulóvereket, de azokat is, melyeket flitterek vagy ragyogó kövecskék díszítenek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top